Πως λειτουργεί το Live Betting

Το Live Betting αποτελεί έναν από τους πιο διαδεδομένους τρόπους πονταρίσματος. Αυτό είναι λογικό, καθώς ο παίκτης έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες και είναι πιθανόν να προκύψουν ευκαιρίες για πετυχημένα προγνωστικά στοιχήματος, ενώ μπορούν να γίνουν πονταρίσματα σε πολλές και διαφορετικές αγορές κατά τη διάρκεια μίας και μόνο αναμέτρησης του παιχνιδιού. Οι βασικές αρχές για το live betting είναι αρκετά απλές στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα, σε ένα ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, με αρκετά ισορροπημένες αποδόσεις pre game, προηγείται η Μπαρτσελόνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τιμή του “διπλού” να υποχωρήσει και ταυτόχρονα να έχουν άνοδο οι αποδόσεις στον “άσσο” και την ισοπαλία. Εφόσον, όμως, θεωρείται, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιδράσει, τότε το ποντάρισμα στην ισοπαλία, ή στο 1Χ, αποκτά αυτόματα αξία. Φυσικά, στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος για live παιχνίδι. Οι tipsters μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο live betting και ασχολούμενοι για χρόνια με προγνωστικά στοιχήματος live έχουν τη δυνατότητα να διακρίνουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Στρατηγικές Live Betting

Υπάρχουν αρκετές στρατηγικές live betting ωστόσο ορισμένοι κανόνες που θα θέσετε μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες για επιτυχημένες προβλέψεις. Το πρώτο και βασικό είναι να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ένα παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε πλήρη εικόνα για την εμφάνιση των δύο ομάδων, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους, αλλά και την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν από ένα φαβορί να μείνει πίσω στο σκορ, προκειμένου να πάρουν τη νίκη του σε καλύτερη απόδοση. Για παράδειγμα, αν η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λεβάντε, η απόδοση του “άσσου” πριν από την έναρξη στο παιχνίδι θα είναι πολύ χαμηλά. Ωστόσο, αν η Λεβάντε προηγηθεί στο παιχνίδι, ή αν τουλάχιστον όσο αυτό μένει στην ισοπαλία, η νίκη του φαβορί θα προσφέρεται σε υψηλότερη απόδοση, η οποία, μάλιστα, θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Παράλληλα, καλό θα είναι να έχετε μελετήσει πριν από την έναρξη του αγώνα τα στατιστικά των ομάδων. Για παράδειγμα, σε ποιο λεπτό σημειώνουν τα περισσότερα τέρματά τους, πόσα κόρνερ έχουν κατά μέσο όρο τα παιχνίδια τους και αν δείτε μία ευκαιρία στα προγνωστικά για live στοίχημα, να την αδράξετε. Από εκεί και πέρα, μπορείτε, για παράδειγμα, αν θεωρείται πιθανό ένα Over σε κάποια αναμέτρηση, να ρισκάρετε και να περιμένετε τα πρώτα 15 λεπτά από την πρώτη σέντρα. Σε αυτή την περίπτωση, αν δε σημειωθεί κάποιο τέρματα μέχρι τότε – εδώ έγκειται το ρίσκο – έχετε τη δυνατότητα να πάρετε το Over σε αρκετά καλύτερη απόδοση.
Σε κάθε περίπτωση, οι έμπειροι tipsters του Betarades.gr είναι δίπλα σας τόσο για πετυχημένα προγνωστικά live στοιχήματα όσο και να σας δώσουν τη συμβουλή τους μέσω του live chat, το οποίο ολοκληρώνει την εμπειρία του live betting.