Κουπόνι Παρασκευής (19/11): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι οπαπ της Παρασκευής (19/11) με νέες αγωνιστικές να ξεκινούν σε εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Από το πρόγραμμα τα βλέμματα τραβάει η δράση σε Γερμανία και Ισπανία. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά

Άουγκσμπουργκ και Μπάγερν διασταυρώνουν ξίφη στο μεταξύ τους βαυαρικό ντέρμπι, το οποίο ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 14η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Λεβάντε αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αναζητά την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει μόνο έξι ισοπαλίες και επτά ήττες.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Δυνατή εκτός έδρας η Πάντερμπορν

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της 2. Μπουντεσλίγκα. Το Αννόβερο υποδέχεται την Πάντερμπορν, ενώ η Σαντχάουζεν αντιμετωπίζει την πληγωμένη Νυρεμβέργη.

Νίκη για να πάρουν “ανάσα”

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Φουενλαμπράδα υποδέχεται στα προάστια της Μαδρίτης τη Μιραντές, με τις δύο ομάδας να θέλουν τους τρεις πόντους για να “ανασάνουν” βαθμολογικά.

Χωρίς περιθώρια η Κλαμπ Μπριζ

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Κλαμπ Μπριζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μέχελεν, ενώ δεν έχει περιθώρια να χάσει κι άλλους πόντους, ούσα στο -4 από την κορυφή.

ΚΠΡ – Λούτον

Σήμερα η έναρξη της 18ης αγωνιστικής για τη Τσάμπιονσιπ. Τη δυνατή της έδρα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι προκειμένου να μείνουν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ επικίνδυνη και θα τους βάλουν δύσκολα (21:45).

Κουίν Οφ Σάουθ – Ινβερνές

Σήμερα η έναρξη της 15ης αγωνιστικής για τη Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Σε πολύ μέτρια κατάσταση και οι δύο ομάδες, με την Ινβερνές να χάνει έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να βρει τρόπο να το αλλάξει (21:45).

Ξεκάθαρο φαβορί η Ζενίτ

Η 15η αγωνιστική της Ρωσίας ανοίγει απόψε αυλαία, με τη Ζενίτ να υποδέχεται τη Νίζνι Νόβγκοροντ (18:00). Έχει στο μυαλό της το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλμε η Ζενίτ και θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια αντίπαλο που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Με όπλο την προϊστορία

Η Οντένσε υποδέχεται τη Βίμποργκ, στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στη Δανία. Επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες μετράει η Οντένσε κόντρα στην αντίπαλό της, με την τελευταία νίκη της Βίμποργκ να είναι το 2007.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Μάχες για τα διεθνή εισιτήρια

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η 21η αγωνιστική στην Αργεντινή και το μεγάλο ενδιαφέρον έγκειται στα πλασαρίσματα των ομάδων για το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Παιχνίδι με γκολ προμηνύεται στη Λα Πλάτα, ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Ουρακάν, μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Σαν Λορέντσο – Χιμνάσια, βολική μοιάζει μία ισοπαλία αργά στο Ταγιέρες – Βελέζ

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 19 11 2021