--> Κίρον Ντάιερ: «Στοιχηματίζαμε χωρίς όρια με συμπαίκτες μου από την Εθνική Αγγλίας»
+151

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 02 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Κίρον Ντάιερ: «Στοιχηματίζαμε χωρίς όρια με συμπαίκτες μου από την Εθνική Αγγλίας»

Ο πρώην Άγγλος διεθνής μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα εθισμού που αντιμετώπιζε

Για το σοβαρό πρόβλημα εθισμού του στα τυχερά παιχνίδια και το στοίχημα μιλάει μέσα από την αυτοβιογραφία του ο πρώην διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής, Κίρον Ντάιερ.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Ο πρώην άσος της Ίπσουιτς και της Νιούκαστλ μιλάει για πρώτη φορά για τον εθισμό του στον τζόγο, ενώ αποκαλύπτει παράλληλα μέσα από την αυτοβιογραφία του ότι στοιχημάτιζε ακόμη και όταν ήταν μέλος της Εθνικής Αγγλίας, αλλά ακόμη και τις ημέρες των αγώνων. Παράλληλα αναφέρει ότι υπήρχαν ακόμη πέντε παίκτες της Εθνικής Αγγλίας που αντιμετώπιζαν πρόβλημα εθισμού, τους οποίους ωστόσο δεν κατονόμασε. «Δεν ήμουν ο μοναδικός που στοιχημάτιζα. Υπήρχαν ακόμη πέντε παίκτες. Στοιχηματίζαμε χωρίς όρια, ενώ πολλές φορές ποντάραμε όλοι μαζί χρήματα σε ένα παιχνίδι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος συνέχισε για μεγάλο χρονικό διάστημα να στοιχηματίζει υπέρογκα ποσά και έφτασε στο σημείο να ξοδεύει σχεδόν όλο του το μισθό στο στοίχημα και τα καζίνο. Όπως γράφει μάλιστα ο ίδιος πολλές φορές δανειζόταν χρήματα από συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να χρωστάει μεγάλα ποσά.

Όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο ο Ντάιερ πήγε στους γονείς του, στους οποίους και αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Σύμφωνα με τον ίδιο η μητέρα του του είπε πως θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που κάνει, στη συνέχεια όμως τον βοήθησε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. «Ήμουν τυχερός που είχα δυνατούς γονείς και που με βοήθησαν με όλο αυτό. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν αυτοί», γράφει χαρακτηριστικά στην αυτοβιογραφία του ο 39χρονος πλέον πρώην ποδοσφαιριστής.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365