Κατρακυλά το διπλό της Ρόσενμποργκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Την προσοχή τραβούν τα εγχώρια πρωταθλήματα της Ευρώπης με τους αγώνες τους στο κουπόνι της Παρασκευής (12/08). Όπως της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, της Λιγκ 1 Γαλλίας, της Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο. Ας τσεκάρουμε τις πιο σημαντικές μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Στην Α’ Νορβηγίας μεταφερόμαστε αρχικά και το ματς Σάντεφιορντ – Ρόσενμποργκ. Εδώ υποχωρεί το διπλό, καθώς εντοπιζόταν σε απόδοση 2.15 και πλέον έχει κατέβει στο 1.57.

Περνάμε στην Α’ Πολωνίας και την αναμέτρηση Βίτζεβ Λοτζ – Λέγκια. Σε αυτό τον αγώνα σε πτώση βρίσκεται ο άσος, αφού είχε ανοίξει σε απόδοση 4.50 και τώρα έχει φτάσει στο 3.10.

Επόμενος σταθμός η Α’ Χιλής και το παιχνίδι Κοκίμπο Ουνίδο – Κομπρεσάλ. Η απόδοση για τη νίκη των γηπεδούχων έχει γυρίσει σε τιμή φαβορί. Προσφερόταν στο 3.00 και έχει αγγίξει το 2.40.

Καθημερινές προσφορές* στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Το επικείμενο ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο στο 1Χ2 στο ανταλλακτήριο είναι το Γουότφορντ  – Μπέρνλι για την αγγλική Τσάμπιονσιπ. Στα 64.288€ ανέρχεται, με το 40,88% να έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Τράμπζονσπορ – Χατάισπορ για την Α’ Τουρκίας. Εδώ το ποσό είναι 54.222€ και από αυτά το 65,02% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Επόμενος είναι ο αγώνας Ναντ – Λιλ για την Α΄ Γαλλίας. 46.543€ έχει συγκεντρώσει και εξ αυτών το 40,10% έχει στοιχηματιστεί στο διπλό.

Tα ματς της Παρασκευής με τον μεγαλύτερο τζίρο ΕΔΩ

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 16:10.