Κατακόρυφη πτώση σημείων σε Ευρώπη και Αμερική!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μπορεί το κουπόνι οπαπ της Τρίτης (09/11) να μην είναι εκτενές, όμως περιλαμβάνει ματς που αξίζουν προσοχής. Δράση στο πρόγραμμα βλέπουμε σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.  Ξεχωρίζουν τα ματς στην Αγγλία αλλά και στη Βραζιλία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Πτώση αποδόσεων

Μια πτώση σε απόδοση που βλέπουμε σήμερα σημειώνεται στην Α’ Χιλής και το Σαντιάγο Γουόντερερς – Κουρικό Ουνίδο. Έχουν γυρίσει πια σε φαβορί οι φιλοξενούμενοι με τη μείωση στο διπλό. Πιο ειδικά, έχει πέσει από το 2.55 ως το 2.20.

Και στη Λιγκ 2 της Σκωτίας υποχωρεί σημείο στο ματς Στενχαουσμιούιρ – Άλμπιον Ρόβερς. Εδώ ο άσος είναι που ολοένα πέφτει. Είχε ανοίξει στο 2.30 και τώρα πια είναι στο 2.05.

Παραμένουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο και περνάμε στην Αγγλία και την Κόνφερενς. Στο Όλντερσοτ – Ρέξαμ παρατηρείται πτώση σε απόδοση. Τις πιθανότητες με το μέρος του να βγει είχε εξ αρχής το διπλό και τώρα έγιναν ακόμη μεγαλύτερες. Η νίκη των φιλοξενούμενων ξεκίνησε στο 1.91 και έχει σημειώσει κάθοδο στο 1.80.

Ακολουθεί παιχνίδι για την Α’ Βραζιλίας, το Γκρέμιο – Φλουμινένσε. Είναι αουτσάιντερ εδώ οι φιλοξενούμενοι, αλλά το διπλό είναι αυτό που υποχωρεί. Ειδικότερα, είχε στην αρχή τιμή 3.80 και τώρα πια έχει φτάσει το 3.60.