Καλύτερη στοιχηματική στην Ποδηλασία

Ανανεώθηκε:
Betarades καλύτερες στοιχηματικές ποδηλασία 2020

Η ποδηλασία είναι είναι από τα εναλλακτικά αθλήματα, που έχει όμως τους δικούς του φίλους. Και δεν είναι λίγοι. Οι διοργανώσεις που γίνονται κάθε χρόνο είναι πάρα πολλές. Ωστόσο, και όσοι δεν ασχολούνται με το άθλημα γνωρίζουν ότι η πιο σημαντική διοργάνωση είναι ο Γύρος της Γαλλίας. Ο περίφημος Tour de France διεξάγεται κάθε χρόνο και έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για το στοίχημα. Έτσι και φέτος, οι στοιχηματικές ανταγωνίστηκαν για να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στα μέλη τους, για τον Γύρο της Γαλλίας. Το Betarades.gr πραγματοποίησε μια έρευνα για να βρει ποιά είναι η καλύτερη στοιχηματική στην ποδηλασία.

Στην έρευνα συμμετείχαν οι εξής 16 στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και διεκδίκησαν τον τίτλο για τον καλύτερο bookmaker στην ποδηλασία:

 • Vistabet
 • Sportingbet
 • Bwin
 • Bet365
 • Stoiximan
 • Betstars
 • Netbet
 • Winmasters
 • Goalbet
 • Betrebels
 • Championsbet
 • Pamestoixima.gr
 • Interwetten
 • Tipbet
 • betshop

Τα κριτήρια που αναλύθηκαν για να διαπιστωθεί ποια είναι όντως η καλύτερη στοιχηματική για μποξ ήταν οι αποδόσεις, η γκανιότα των αγορών και φυσικά η ποικιλία επιλογών για τον αγώνα. Αναζητήθηκαν αποδόσεις για το νικητή του αγώνα, την κατάταξη με βάση τους πόντους, την κατάταξη των αναρριχητών, το Top 3.

Υπενθύμιση ότι η έρευνα για τον καλύτερο bookmaker στην ποδηλασία, με αφορμή τον Γύρο της Γαλλίας, πραγματοποιήθηκε το διάστημα 24 Αυγούστου 2020 μέχρι 31 Αυγούστου 2020 και από τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι αποδόσεις να έχουν τροποποιηθεί.

Καλύτερες Αποδόσεις στον Γύρο της Γαλλίας

Είναι σημαντικό να γίνει φανερό ποιά είναι η καλύτερη στοιχηματική στην ποδηλασία συνολικά. Δηλαδή, αφού έχουν ληφθεί υπόψιν όλες οι προσφερόμενες αγορές και όχι μια συγκεκριμένη. Καθώς, κάθε bookmaker μπορεί να είναι πιο «δυνατός» σε διαφορετικά στοιχεία. Συνεπώς, είναι δίκαιο για όλους τους παρόχους να προκύψει ο τελικός νικητής με βάση τις αποδόσεις σε πολλές και διαφορετικές αγορές, και όχι σε μια. Μετά την έρευνα λοιπόν, η κατάταξη έχει ως εξής.

Θέση Bookmaker
1 Bwin, Sportingbet, Vistabet
2 Bet365
3 Betstars

Στην κορυφή λοιπόν για την καλύτερη στοιχηματική στην ποδηλασία ισοβαθμούν τρεις στοιχηματικές. Η Bwin, η Sportingbet και η Vistabet. Οι ιστοσελίδες τα πήγαν πολύ καλά στις αποδόσεις για το νικητή του αγώνα, παίρνοντας τη δεύτερη θέση. όπως, και στις αποδόσεις για την κατάταξη με βάση τους πόντους. Ωστόσο, κατέλαβαν την κορυφή στην κατάταξη των αναρριχητών και το Top 3. Κάπως έτσι, αναδείχθηκαν και οι τρεις μαζί οι καλύτερες στοιχηματικές για την ποδηλασία στην Ελλάδα.

Στη δεύτερη θέση της συνολικής κατάταξης εντοπίζεται η Bet365. Ο bookmaker ξεχώρισε στο πλήθος των αγορών που προσέφερε για τον Γύρο της Γαλλίας. Είχε επιλογές για όλους τους οδηγούς σε κάθε αγορά και αυτό της έδωσε πολλούς πόντους. Επιπλέον, κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα όσον αφορά την γκανιότα στις υπόλοιπες κατηγορίες της έρευνας.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε η Betstars. Η στοιχηματική τα πήγε εξαιρετικά στις αποδόσεις για το νικητή και για την κατάταξη των πόντων. Σε αυτές τις δύο ενότητες βγήκε πρώτη! Αυτό ήταν αρκετό για να την ανεβάσει στο βάθρο, έχοντας ικανοποιητική παρουσία συνολικά στις αποδόσεις για το Tour de France.

Καλύτερες αποδόσεις για Νικητή

Το πρώτο κομμάτι που εξετάστηκε ήταν οι αποδόσεις για το νικητή του Γύρου της Γαλλίας. Είναι ίσως η πιο εμπορική αγορά που μαγνητίζει την προσοχή των παικτών. Είναι επομένως σημαντικό να γίνει φανερό ποια ιστοσελίδα έχει την πιο χαμηλή γκανιότα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι αποδόσεις της είναι μεγαλύτερες, κάτι που ψάχνουν όλοι οι παίκτες. Συνεπώς, είναι πολύ χρήσιμο να φανεί ποιές στοιχηματικές είχαν την πιο χαμηλή γκανιότα για το νικητή στο Tour de France. Η κατάταξη έχει ως εξής:

Θέση Bookmaker
1 Betstars
2 Bwin, Sportingbet, Vitsabet
3 Stoiximan

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Betstars βρέθηκε στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η ιστοσελίδα είχε 26.47% γκανιότα κάτι που την έφερε με διαφορά στην πρώτη θέση.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι η τριπλέτα, Bwin – Sportingbet – Vistabet. Σε αυτές τις στοιχηματικές η γκανιότα έφτασε το 39.50% και τις έδωσε το… αργυρό μετάλλιο.

Στην τρίτη θέση εντοπίζεται η Stoiximan! Η ελληνική στοιχηματική είχε γκανιότα 39.94% που ήταν αρκετή για να τη φέρει στην τριάδα.

Καλύτερες αποδόσεις για κατάταξη πόντων

Στον Γύρο της Γαλλίας όμως, δεν είναι μόνο η βασική αγορά για το νικητή του αγώνα που προσφέρεται για στοίχημα. Αντίθετα, υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως η κατάταξη με βάση τους πόντους. Οι ποδηλάτες στον αγώνα μαζεύουν πόντους για πολλούς και διαφόρους λόγους, που είναι ανεξάρτητοι από την κατάταξή τους με βάση τους χρόνους τους. Έτσι, οι παίκτες του στοιχήματος αναζητούν αγορές και για αυτήν την κατάταξη. Οι τρεις κορυφαίες στοιχηματικές σε αυτήν την περίπτωση ήταν οι παρακάτω:

Θέση Bookmaker
1 Betstars
2 Bwin, Sportingbet, Vistabet
3 Interwetten

Η Betstars κατέλαβε την πρώτη θέση και σε αυτόν τον τομέα. Οι αποδόσεις της στοιχηματικής ήταν ιδιαίτερα υψηλές και η γκανιότα της βρέθηκε στο 35.04%.

Πάλι δεύτερη, ήταν η τριάδα Bwin, Sportingbet, Vistabet, με τη γκανιότα τους να φτάνει το 35.53%. Οι αποδόσεις των τριών ιστοσελίδων ήταν ξανά από τις κορυφαίες της ελληνικής αγοράς.

Την τριάδα κλείνει εδώ η Interwetten. Η γκανιότα της ήταν στο 41.43% δείχνοντας πως οι αποδόσεις της ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Καλύτερες αποδόσεις για κατάταξη αναρριχητών

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγορά για τον Γύρο της Γαλλίας είναι η κατάταξη των αναρριχητών. Εκτός από τη γενική κατάταξη, υπάρχει και αυτή που προκύπτει με βάση τους χρόνους των αθλητών σε κάποια σημεία του αγώνα. Εδώ, αυτές ήταν οι κορυφαίες στοιχηματικές:

Θέση Bookmaker
1 Bet365
2 Interwetten
3 Bwin, Sportingbet, Vistabet

Η Bet365 πήρε πολλούς πόντους από αυτήν την κατηγορία, στην οποία αναδείχτηκε πρώτη. Είχε αποδόσεις για όλους τους αθλητές και μάλιστα πολύ υψηλές.

Το ίδιο ισχύει και για την Interwetten που βγήκε δεύτερη. Η ιστοσελίδα μερίμνησε σε αυτήν την αγορά και διακιαώθηκε εκ του αποτελέσματος.

Η Bwin, η Sportingbet και η Vistabet δίνουν το «παρών» στο βάθρο και σε αυτό το κομμάτι. Είχαν και πάλι από τις καλύτερες αποδόσεις, και για τους αναρριχητές!

Καλύτερες αποδόσεις για το Top 3

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στην κατηγορία του Top 3. Εδώ οι παίκτες πόνταραν στον αθλητή που πίστευαν ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να είναι στους τρεις πρώτους. Οι καλύτεροι bookmakers ήταν οι εξής:

Θέση Bookmaker
1 Bwin, Sportingbet, Vistabet
2 Betstars
3 Stoiximan

Η γνωστή τριάδα κατέλαβε την πρώτη θέση για το Top 3. Είχε πολύ δυνατές αποδόσεις δίνοντας μεγάλη βαρύτητα σε αυτήν την αγορά, που απασχολεί το κοινό.

Η Betstars τα πήγε καλά και εδώ, βγαίνοντας δεύτερη. Υψηλού επιπέδου αποδόσεις και σε αυτήν την περίπτωση από την εν λόγω στοιχηματική.

Την τρίτη θέση πήρε η Stoiximan, που ανέβηκε για ακόμα μια φορά στο βάθρο. Οι αποδόσεις του για το Top 3 αποδείχθηκαν από τις πιο υψηλές στην Ελλάδα.

Επίλογος

Όπως έγινε φανερό από την παραπάνω ανάλυση, η καλύτερη στοιχηματική στην ποδηλασία δεν είναι μία, αλλά τρεις μαζί! Bwin, Sportingbet και Vistabet ισοβαθμούν στην κορυφή. Τα πήγαν πολύ καλά και στις αποδόσεις για το νικητή του αγώνα, αλλά και σε άλλες επιλογές. Η πρωτιά στο Top 3 έκανε τη διαφορά για αυτές. Ωστόσο, ήταν στο βάθρο σε όλες τις κατηγορίες, με υψηλές αποδόσεις σε όλες τις στοιχηματικές επιλογές. Δεύτερη αναδείχθηκε η Bet365 που ξεχώρισε στο πλήθος των αγορών, όπου βγήκε πρώτη. Εκτός αυτού όμως, είχε δυνατή παρουσία και στις αποδόσεις των υπόλοιπων επιλογών. Την τριάδα έκλεισε η Betstars, που ήταν η καλύτερη στο νικητή του αγώνα και την κατάταξη των πόντων.

Υπήρξαν στοιχηματικές που είχαν κενά σε πολλές αγορές. Αυτό θα πρέπει να το δουν και να το διορθώσουν. Η ποδηλασία δεν είναι το πιο εμπορικό άθλημα, όμως έχει τους πιστούς της φίλους και πρέπει να υπάρχει μέριμνα για αυτούς.

Από εκεί και πέρα, υπήρχαν και κάποιες που τα πήγαν ήδη καλά και έχουν προοπτική να γίνουν top στο μέλλον, για την ποδηλασία. Ο λόγος για τη Stoiximan και την Interwetten, που ανέβηκαν και στο βάθρο σε κάποιες κατηγορίες.

Υπενθύμιση ότι η έρευνα για τον καλύτερο bookmaker στην ποδηλασία, με αφορμή τον Γύρο της Γαλλίας, πραγματοποιήθηκε το διάστημα 24 Αυγούστου 2020 μέχρι 31 Αυγούστου 2020 και από τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι αποδόσεις να έχουν τροποποιηθεί.