--> Καλαμάτα: 10 Συλλήψεις για παράνομο πόκερ - Αναζητείται ένας 35χρονος
+30

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 24 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Καλαμάτα: 10 Συλλήψεις για παράνομο πόκερ – Αναζητείται ένας 35χρονος

Συλλήψεις και κατασχέσεις από τις Αρχές

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου» στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, επτά (7) ημεδαποί ηλικίας από 24 έως 67 ετών και δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 34 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 35χρονο ημεδαπό, που αναζητείται.

Επιπλέον, συνελήφθη μία 29χρονη αλλοδαπή για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο σωματείου, στον οποίο λειτουργεί και κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 35χρονου, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ».

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι 40χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος, είχε επιτρέψει σε επτά (7) από τους παραπάνω συλληφθέντες, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», στο οποίο συμμετείχε και ο 30χρονος αλλοδαπός.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, παιγνιόχαρτα (τράπουλες), πλαστικές μάρκες, καθώς και το χρηματικό ποσό των -1.170- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Πηγή: messinialive.gr

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365