--> Υπάλληλος της Card Player έκλεψε πάνω από $1.1εκατ.
+66

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 26 / 09 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Υπάλληλος της Card Player έκλεψε πάνω από $1εκατ.

Ζούσε πλουσιοπάροχα εις βάρος της εταιρίας

Μια απίστευτη ιστορία κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, καθώς όπως έγινε γνωστό η πρώην οικονομική διαχειρίστρια του Card Player Magazine poker, κατηγορείται για υπεξαίρεση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού.

Πιο συγκεκριμένα η Σέλμπι ΜακΚέιν ξεκίνησε να εργάζεται στο Card Player λίγο διάστημα μετά τα γεγονότα της «Black Friday». Αν και ο μισθός της ξεπερνούσε τις $37.000 το χρόνο, η ίδια φαίνεται πως ήθελε… περισσότερα και ξεκίνησε να κλέβει συστηματικά την εταιρία, ζημιώνοντας τη κατά $1.100.000.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Η ίδια ζούσε πλουσιοπάροχα, έκανε ακριβά ταξίδια και ζούσε εις βάρος της εταιρίας, με τους διευθυντές της Card Player να μην αντιλαμβάνονται πως η ίδια τους έκλεβε. Όλα όμως ξεκίνησαν όταν η ΜακΚέιν αποφάσισε ξαφνικά να παραιτηθεί και μετακόμισε στη Χαβάη. Οι διευθυντές της εταιρίας βρέθηκαν καταχρεωμένοι και τότε έγινε αντιληπτό το έργο της πρώην υπαλλήλου τους, η οποία συνελήφθη τελικά και λίγες ημέρες πριν εκδόθηκε στη Νεβάδα.

Διάβασε επίσης

Νέο μέλος της PartyPoker ο Timofey Kuznetsov

Στην ομάδα της έναν από τους κορυφαίους Ρώσους παίκτες πόκερ τον Timofey “Trueteller” Kuznetsov πρόσθεσε η PartyPoker. Σε μια σημαντική προσθήκη...
Κορυφαία εταιρία