Interwetten: Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ με πλήθος αγορών (27/11)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 16:30, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Ντόρτμουντ για την 13η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Interwetten, προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ισοπαλία αρκέστηκε η Βόλφσμπουργκ με το 2-2 κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ εκτός έδρας στην 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Οι αντίπαλοι άνοιξαν το σκορ από το 11΄ δημιουργώντας το 2-0 με πέναλτι στο 54΄. Μέσα σε δύο λεπτά η ομάδα ολοκλήρωσε το καθήκον της, πηγαίνοντας το ματς σε ισοπαλία, κάνοντας την αρχή στο 62΄με τον Βέγκχορστ και τον Νμέτσα στο 63΄ να γράφει το τελικό αποτέλεσμα. Έχει φτάσει στην 6η θέση με 20 βαθμούς, και έρχεται από ήττα κόντρα στην Σεβίλλη (2-0) σε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη ένα τρίποντο πέτυχε μέσα στην έδρα της, η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζοντας την Στουτγκάρδη, με 2-1 την περασμένη αγωνιστική. Με καλύτερη αγωνιστική επίδοση οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να επικρατήσουν στο ματς, με τον Μάλεν να σκοράρει στο 56΄και την αντίπαλη ομάδα να μειώνει στο 63΄. Το γκολ που έφερε τη νίκη το έβαλε ο Ρόις στο 85΄. Είναι στην 2η θέση με 27 πόντους και στο -1 από την πρωτοπόρο την Μπάγερν Μονάχου. Πριν λίγες μέρες ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ με 3-1 στο Champions League.

Κρίνοντας από τις αποδόσεις της interwetten, η Βόλφσμπουργκ είναι το φαβορί για την νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος εντοπίζεται στο 2.85, η ισοπαλία στο 3.45, και το διπλό στο 2.40.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκορ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ