Interwetten: Πλήθος αγορών στο Γουέστ Μπρομ – Νότινγχαμ Φόρεστ (26/11)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 22:00, Γουέστ Μπρομ και Νότινγχαμ μάχονται για την 20η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, με την Interwetten, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές προσφορές.

Γουέστ Μπρομ – Νότινγχαμ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ”Χ” έμεινε η Γουέστ Μπρομ με την Μπλάκπουλ σε παιχνίδι χωρίς γκολ εκτός έδρας τη 19η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα μετράει 33 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση, στο -9 από την κορυφή του πρωταθλήματος. Ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας την πρωτοβουλία κινήσεων. Είχε την ευκαιρία αρκετές φορές για να επικρατήσει στο ματς, και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Πλέον μετράει τρία ματς μακριά από νίκη.

Ακόμη μια ισοπαλία, την τέταρτη σε πέντε παιχνίδια, και αυτή την φορά χωρίς τέρματα σημείωσε η Νότινγχαμ, ερχόμενη αντιμέτωποι με την Λούτον εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Δεν μπόρεσε να εμφανιστεί ανταγωνιστική, παραχωρώντας περιθώρια στους αντιπάλους. Άτυχη στιγμή είχε στο 61΄, όταν βγήκε εκτός με κόκκινη ο Κόλμπακ, αν και δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικό στον αγώνα.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten, προβάδισμα στο ματς έχει η Γουέστ Μπρομ. Ειδικότερα, ο άσος βρίσκεται στο 1.70, η ισοπαλία στο 3.75, και το διπλό στο 5.00.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Γουέστ Μπρομ, σκόραρε μόνο ο ένας αντίπαλος (στο 1.80 το No Goal)
  • Στους τέσσερις από τους πέντε πρόσφατους αγώνες της Νότινγχαμ, σημειώθηκαν δύο ή λιγότερα γκολ (στο 1.80 το Under 2.5)

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκορ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ