Interwetten: Πλήθος αγορών στο Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (01/12)

Ανανεώθηκε:
interwetten

Στις 22:00, Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο κοντράρονται για εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής της La Liga, με την Interwetten, να προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Έξι συνεχόμενα νικηφόρα ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης, που πέτυχε ακόμη μια νίκη κόντρα στην Σεβίλλη με 2-1 στο ”Σαντιάγκο Μπερναμπέου” την περασμένη Κυριακή για τη Λα Λίγκα. Παραβιάστηκε η εστία της στο 12΄, με τον Μπενζεμά να απαντά με ισοφάριση στο 32΄. Ο Βινίσιους με όμορφο τέρμα στο 87΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Συνεχίζει να διατηρείται στην κρυφή της βαθμολογίας, με 33 πόντους.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 2-2 έμεινε στο γήπεδό της η Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Γρανάδα τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην κατάταξη πατάει στην 8η θέση, με 20 βαθμούς. Στον αγώνα του ”Σαν Μαμές” οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 10΄με τον Γκαρθία. Η ισοφάριση ήρθε στο 25΄, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 34΄. Ο Μαξιμιάνο με αυτογκόλ στο 76΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Παραμένει χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με τέσσερα “Χ” και μια ήττα.

Με βάση τις αποδόσεις της interwetten, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προβάδισμα νίκης στο ματς. Όπως βλέπουμε, ο άσος είναι στο 1.45, η ισοπαλία στο 4.60, και το διπλό στο 6.75.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα πέντε από τα έξι πρόσφατα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, μπήκαν δύο ως τρία γκολ (στο 1.95 τα 2-3 τέρματα)
  • Στους τέσσερις από τους έξι τελευταίους αγώνες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, πέτυχαν τέρμα και ι δύο αντίπαλοι (στο 1.83 το No Goal)

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777