Interwetten: Βόλος – Παναθηναϊκός με κορυφαίες αγορές (09/01)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκός για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και η Interwetten διαθέτει το παιχνίδι με πληθώρα στοιχηματικών αγορών!

Σε αγωνιστική απραξία έμεινε για δύο εβδομάδες ο Βόλος, καθώς το ματς του της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα του Περιστερίου είχε αρκετά κρούσματα Covid-19. Τον σημερινό του αντίπαλο αντιμετώπισε τελευταία, και πάλι στο “Πανθεσσαλικό”, εκείνη τη φορά για το Κύπελλο (0-0). Με δύο παιχνίδια λιγότερα, βρίσκεται στη 10η θέση, οχτώ πόντους μακριά από την είσοδο στην εξάδα.

Βόλος – Παναθηναϊκός στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε το 2022 ο Παναθηναϊκός, καθώς σημείωσε εξαιρετική εμφάνιση  εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη στο μεταξύ τους ντέρμπι και επιβλήθηκε με 2-0.  Μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές έχει πέντε νίκες και μόλις μια ήττα (από την ΑΕΚ με 1-0), στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχει δεχτεί γκολ. Στον βαθμολογικό πίνακα είναι στην 4η θέση και στο -2 από τον ΠΑΟΚ.

H Interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος στοιχημάτων για την αναμέτρηση. Πιο ειδικά, ο άσσος του Βόλου βρίσκεται στο 3.90, ενώ το διπλό του Παναθηναϊκού είναι στο 2.00 και η ισοπαλία στο 3.30.

Δείτε όλες τις αποδόσεις και τις αγορές για το Βόλος – Παναθηναϊκός εδώ

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ