Interwetten: Ατρόμητος – Βόλος με 170+ αγορές (03/03)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Ατρόμητος και Βόλος κοντράρονται στο Περιστέρι σε εξ αναβολής ματς για τη 16η αγωνιστική της Super League και η ιντερβετεν έχει ετοιμάσει παραπάνω από 170 αγορές για το παιχνίδι.

Επέστρεψε στις νίκες ο Ατρόμητος στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με τελικό σκορ 2-0. Το τρίποντο του έδωσε “ανάσα” και πολύτιμους βαθμούς που χρειαζόταν στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία. Κατάφερε να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο +2 από τη Λαμία και στο +7 από τον Απόλλωνα. Έχει το μυαλό του και στο δύσκολο ματς που ακολουθεί και πάλι στο γήπεδό του με Παναθηναϊκό.

Ατρόμητος – Βόλος στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος έρχεται από τη “λευκή” ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Έτσι, είχε βαθμολογική συγκομιδή μετά από δύο σερί ήττες, εκτός με ΟΦΗ (2-1) και εντός με Ολυμπιακό (0-1). Πατάει στη 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, απέχει 11 πόντους από τις δύο τελευταίες θέσεις, γεγονός που δίνει άνεση στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις στην Interwetten, τον πρώτο λόγο για να κερδίσει έχει ο Ατρόμητος, καθώς ο άσος προσφέρεται στο 1.95, το “Χ” παίζεται στο 3.40 ενώ το διπλό στο 4.10

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777