Interwetten: Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ με κορυφαίες αγορές (04/01)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Η δράση στην Σούπερ Λιγκ επιστρέφει και το 2022 και η ιντερβεττεν προσφέρει όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος με πλήθος αγορών! Για τη 16η αγωνιστική, ο Αστέρα Τρίπολης φιλοξενεί τον ΟΦΗ στις 19:30.

Ο Αστέρας Τρίπολης το πάλεψε την περασμένη αγωνιστική, αλλά έχασε με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Προηγουμένως, είχε επιβληθεί επί του  Παναιτωλικού με 1-0,  ενώ έφερε “λευκή ισοπαλία” με την ΑΕΚ. Καταλαμβάνει την 8η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν έχει γνωρίσει ήττα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς στο γήπεδό του και θέλει να εκμεταλλευτεί και πάλι την έδρα του απόψε.

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω ο ΟΦΗ απέναντι στον Άρη εντός έδρας, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στο Κύπελλο και το επαναληπτικό ματς των δύο ομάδων και δεν συνεχίζει στη διοργάνωση. Είχε προηγηθεί μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας με 2-1. Στη Σούπερ Λιγκ παραμένει αήττητος στα οχτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς του. Βρίσκεται στην 6η θέση μετά από 14 αγωνιστικές.

Στην Interwetten θα βρείτε κορυφαίες αγορές για το παιχνίδι. Όπως βλέπουμε, ο άσσο του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στο 2.00, ενώ το διπλό εντοπίζεται στο 4.15 και η ισοπαλία στο 3.23.

Δείτε όλες τις αποδόσεις και τις αγορές για το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ εδώ

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ