* 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Οι οκτώ ομάδες που πέρασαν χωρίζονται σε δύο ομίλους, παίζει η κάθε ομάδα με τις τρεις υπόλοιπες του ομίλου της εντός-εκτός και οι νικητές κάθε ομίλου προκρίνονται στον διπλό τελικό του πρωταθλήματος.

* Over 2,5 τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στην κανονική περίοδο: Σάντα Φε-Ατλέτικο Νασιονάλ 2-2 (13/02).

* Κλάσικο της χώρας με σημαντική αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών.

ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 την Ατλέτικο Νασιονάλ εκτός έδρας, με ανατροπή, με τα γκολ των Ροδαγέγα (60’) και Γίλμαρ Βελάσκες (90’+6). Η Νασιονάλ είχε προηγηθεί με τον Καρντόνα στο 44’.

Από ‘κει που ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, την ήττα από τη Μιγιονάριος στο κλάσικο και μάλιστα ως γηπεδούχος, με 0-1, έκανε το 2/2 εκτός έδρας με ίδιο σκορ (2-1) με Όνσε Κάλδας και Ατλέτικο Νασιονάλ και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου στο τέλος του πρώτου γύρου. Αυτή τη φορά η νίκη της ήταν προϊόν και τύχης, η Νασιονάλ ήταν καλύτερη αλλά όχι εξίσου εύστοχη στην τελική προσπάθεια και αυτό ακριβώς πλήρωσε.

Μετά την ισοπαλία της Μιγιονάριος με την Όνσε Κάλδας, έχει ορθάνοιχτο δρόμο για την πρώτη θέση, αρκεί να νικήσει την Ατλέτικο Νασιονάλ. Πρώτη θα είναι και με ισοπαλία, αλλά δεν θα έχει το “μαξιλαράκι ασφαλείας” που παρέχει η διαφορά μιας νίκης από τη δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται η Μιγιονάριος, την οποία θα αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική, ως φιλοξενούμενη στο “Καμπίν”.

Νέο πρόβλημα απουσίας ο στόπερ Σκαρπέτα.

Στατιστικά

* Δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια της.

* Κέρδισε τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, έχασε από 1 εντός-εκτός έδρας.

Αποκλειστικό 🎁 200 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-2 εντός έδρας από τη Σάντα Φε. Προηγήθηκε με τον Καρντόνα στο 44’, δέχτηκε ανατροπή από τα γκολ των Ροδαγέγα (60’) και Γίλμαρ Βελάσκες (90’+6).

Σοκ για την εν ενεργεία πρωταθλήτρια η ήττα από τη Σάντα Φε. Ως αποτέλεσμα είναι σαφώς απογοητευτικό, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η βασική αιτία που της προέκυψε ήταν η αστοχία, γενικά όμως η παρουσία της στον πρώτο γύρο των πλέι οφ είναι οικτρή για μια ομάδα που ξεκίνησε ακόμα και στα πλέι οφ ως φαβορί για τον τίτλο.

Παίζει για να κρατηθεί στη μάχη, δεν έχει σημασία αν τα μαθηματικά της δείχνουν πως της φτάνει μια ακόμα ισοπαλία, είναι εξωφρενικό το ότι έχει βγάλει έναν γύρο πλέι οφ χωρίς τρίποντο, αν δεν τα καταφέρει ούτε τώρα, θα πρέπει να κάνει 2/2 στο κλάσικο με τη Μιγιονάριος εντός και εκτός έδρας με την Όνσε Κάλδας. Κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο, ήδη η παρουσία της έχει φέρει μεγάλη μουρμούρα για προπονητή και παίκτες, εκτός των άλλων στα δύο τελευταία θα έχει να αντιμετωπίσει και την αφόρητη πίεση του κόσμου.

Για ένα παιχνίδι γύρισε ο ηγετικός χαφ Καρντόνα, τραυματίστηκε ξανά και θα απουσιάσει. Επιστρέφουν ωστόσο οι βασικότατοι Οσπίνα, Ρομάν και Ινεστρόσα, οι οποίοι έλειπαν με την Εθνική ομάδα.

Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία, ηττήθηκε στα 4.

* Στα 4 τελευταία πέτυχε μόλις 1 γκολ, δέχτηκε 3.

ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ