VHL
ΜΟΝΤΖΑ – ΤΖΕΝΟΑ
*15η αγωνιστική
*Η Τζένοα κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
ΜΟΝΤΣΑ
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (1-0) από τη Γιουβέντους. Ο Ραμπιό άνοιξε το σκορ στο 12′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Καρμπόνι στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρία λεπτά αργότερα η Γιουβέντους έκανε το 2-1 με Γκάτι. Σε πέναλτι αστόχησε για τη Γιουβέντους ο Βλάχοβιτς (11′).
Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μόντσα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (1-3-0) με τρόπο… χιτσκοκικό! Υποδέχτηκε τη Γιουβέντους και δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο τερματοφύλακας Ντι Γκρεγκόριο απέκρουσε πέναλτι και δέχτηκε γκολ από κεφαλιά του Ραμπιό. Πήρε την κατοχή μπάλας στο δεύτερο, προσπάθησε να απειλήσει και ισοφάρισε με μία σέντρα-σουτ του Καρμπόνι.
Η χαρά της κράτησε μόλις τρία λεπτά, όσο χρειάστηκαν οι “μπιανκονέρι” για να δημιουργήσουν μία και μοναδική ευκαιρία που τους έδωσε τη νίκη. Κι αυτή την εβδομάδα οι “μπιανκορόσι” δοκιμάζονται μπροστά στο κοινό τους: Στις επτά συνολικά αγωνιστικές στο “U-Power” έχουν απολογισμό 2-4-1. “Έχω μελετήσει την Τζένοα του Τζιλαρντίνο, από εδώ και πέρα οι πόντοι μετράνε χρυσάφι”, είπε ο προπονητής Παλαντίνο. Ο Κολόμπο αναμένεται να πάρει θέση βασικού, θα έχει τους Μότα και Κολπάνι σε υποστηρικτικό ρόλο.
ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
*Under 2,5 στα 8/11 τελευταία παιχνίδια της.
*GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.
ΤΖΕΝΟΑ
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από τη Λάτσιο. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Γκεντουζί στο 5′.
Νοκ άουτ από τους “16” του Κυπέλλου Ιταλίας τέθηκε μεσοβδόμαδα η Τζένοα γνωρίζοντας την ήττα από τη Λάτσιο στο “Olimpico”. Κολακευτικό κρίνεται το τελικό σκορ για αυτούς, καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να το διευρύνουν περισσότερο. Τρεις μέρες νωρίτερα οι “γκριφόνι” πέταξαν δύο βαθμούς στο “Luigi Ferraris” με την Έμπολι (1-1) φτάνοντας τους 15 βαθμούς που του διατηρούν στο -3 από τη σημερινή αντίπαλό τους.
Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 11 Ιουνίου 2006 για να βρούμε την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν την έδρα της Μόντσα, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0. “Θα παίξουμε τα χαρτιά μας, αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι και πάλι στη διάθεσή μας. Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο Φρέντρουπ, τη θέση του πήρε ο Μαλινόφσκι. Διαθέσιμος είναι και πάλι ο κορυφαίος Γκούντμουντσον, στην αποστολή και ο Μπάνι.
ΤΖΕΝΟΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.
*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.
