Η UEFA αποφάσισε την αναβολή του Euro 2020

Ανανεώθηκε:
euro 2020

Η φήμη είχε κυκλοφορήσει και πλέον λαμβάνει επίσημο χαρακτήρα. Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της UEFA αποφασίστηκε το Euro 2020 να αναβληθεί! Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργάνωση μετατίθεται για την περίοδο 11 Ιουνίου – 11 Ιουλίου του 2021. Το μέτρο λαμβάνεται με γνώμονα την ασφάλεια των ανθρώπων, μετά την εξάπλωση του κορωνοϊου. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει φυσικά και το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και το στοίχημα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλιστα, έγκριτοι δημοσιογράφοι από το εξωτερικό αναφέρουν πως η UEFA έχει ακυρώσει όλες τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία της Κοπεγχάγης. Η ομοσπονδία μετέφερε την πρότασή της στην τηλεδιάσκεψη και βρήκε σύμφωνες τις λίγκες. Επίσης, συμφώνησε και η ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων). Αυτό που απομένει, είναι το τυπικό «OK» των ομοσπονδιών κάθε χώρας, που θα δοθεί μέσα στη μέρα.

Ήδη, η νορβηγική ομοσπονδία έχει ενημερώσει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter για τις παραπάνω εξελίξεις και τη μετάθεση του Euro. Τώρα, η UEFA καταρτίζει δύο ομάδες εργασίες. Η μία θα ασχοληθεί με το καλεντάρι, και η άλλη με τις οικονομικές συνέπειες.

Να σημειωθεί, πως αναβάλλεται και το Παγκόσμιο Συλλόγων για το καλοκαίρι του 2022. Τότε δεν θα έχει Μουντιάλ, αφού αυτό θα πραγματοποιηθεί τον χειμώνα στο Κατάρ.

Οι αποφάσεις έχουν παρθεί και απλά μένει να επικυρωθούν επίσημα. Στη συνέχεια, υπάρχουν και τα ζητήματα που αφορούν τα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League, Europa League). Οι οικονομικές επιπτώσεις είναι πολύ σημαντικές και αναμένονται οι αποφάσεις των υπευθύνων.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ