Η Scientific Games συνεργάζεται με τη NCPG για να προωθήσει το υπεύθυνο παιχνίδι

Ανανεώθηκε:

Αυτά τα Χριστούγεννα η Scientific Games θα συμμετέχει στην εκστρατεία “Gift Responsibly”, του Εθνικού Συμβουλίου (NCPG).

Βρες όλα τα νόμιμα live casino

Με αυτή την κίνηση η Scientific Games θα συνεργαστεί στενά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου με πολλές λοταρίες της Βόρειας Αμερικής, καθώς και ορισμένες της Ευρώπης και της Αυστραλίας, με στόχο να ενημερώσει και να προτρέψει τους ενήλικες να μην δίνουν λαχεία σε ανήλικους.

«Η Scientific Games είναι παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών και των λαχειοφόρων αγορών. Είναι σημαντικό να έχουμε μια τέτοια εταιρία στο πλευρό μας, στην προσπάθεια μας να διαδώσουμε το μήνυμα ότι οι ενήλικες πρέπει να αποφεύγουν να δίνουν λαχεία σε παιδιά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Δεκεμβρίου».

Αυτή η νέα πρωτοβουλία θα ενσωματωθεί στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα ‘Healthy Play’, το οποίο παρέχει στις λοταρίες προϊόντα και εργαλεία για την προώθηση του ασφαλέστερου παιχνιδιού. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τις λοταρίες να ενημερώσουν σωστά τους παίκτες τους και να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης.

“Το σημαντικότερο μήνυμα είναι ότι τα παιχνίδια των λαχειοφόρων αγορών δεν είναι παιδικό παιχνίδι και δεν πρέπει να χαρίζονται κατά τη διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων ή και ποτέ», ανέφερε η Carla Schaefer, αντιπρόεδρος του υπεύθυνου παιχνιδιού της Scientific Games.