Η Bet365 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το Spotlight Sports Group

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Νέα συνεργασία με τριετή διάρκεια υπέγραψε η bet365 με το Spotlight Sports Group. Αυτή η συμφωνία θα παρέχει στη στοιχηματική εταιρία διευρυμένο περιεχόμενο για διεθνείς ιπποδρομίες. Μάλιστα, μέσω της μηχανής περιεχομένου Superfeed, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Με τη νέα συμφωνία, προστίθεται περιεχόμενο ιπποδρομιών στην Bet365 με δεδομένα από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Επιπλέον, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες όλων των ιστοσελίδων της Bet365 έχουν πρόσβαση. Συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχουν άδεια στη Βόρεια Αμερική.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Λόγω του Superfeed, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από δεδομένα και περιεχόμενο για όλες τις μεγάλες περιοχές αγώνων παγκοσμίως. Η ενιαία ροή ενσωμάτωσης περιλαμβάνει πληροφορίες όπως δεξιότητες, φόρμα, σχόλια, ετυμηγορίες και αξιολογήσεις με αστέρια.

Να σημειωθεί ότι το Spotlight Sports Group παρέχει ήδη ανεξάρτητο περιεχόμενο στους παίκτες της Bet365. Σε όλους τους αγώνες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας εδώ και αρκετά χρόνια.

Ο Διευθυντής Λογαριασμού του Spotlight Sports Group, Ντάνιελ Σμιθ, επέμεινε στη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της Bet365 και του Spotlight Sports Group:

“Έχουμε δουλέψει με την Bet365 για πολλά χρόνια. Είναι εξαιρετικό να έχουμε περιεχόμενο Superfeed ζωντανά σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στον κόσμο. Γνωρίζουμε την αξία που δίνουν οι πελάτες στο περιεχόμενό μας και είμαστε ενθουσιασμένοι Η Bet365 συνεχίζει να προσφέρει αυτή την υποστήριξη στους πελάτες της για νέες περιοχές”.

Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μέσω του Superfeed για ιπποδρομίες Ηνωμένου Βασιλείου, Ιρλανδίας, Γαλλίας, ΗΠΑ, Νότιας Αφρικής, του Χονγκ Κονγκ και ΗΑΕ. Περισσότερες χώρες είναι προγραμματισμένο να προστεθούν σύντομα.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα