Αυξάνονται διαρκώς οι γυναίκες που επισκέπτονται εταιρίες στοιχήματος σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. Τα ποσοστά μάλιστα ανάπτυξης των γυναικών που στοιχηματίζουν είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα στο ανδρικό κοινό!

Η βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών εξελίσσεται διαρκώς και μία από τις αλλαγές που συντελούνται είναι και η σύνθεση του κοινού τους. Αυτό που κάποτε αποτελούσε μία αποκλειστικά, σχεδόν, ανδρική υπόθεση, πλέον προσελκύει όλο και περισσότερες γυναίκες.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρία ανάλυσης δεδομένων, GWS, το 2021 στις ΗΠΑ περισσότερες από 4.6 εκατομμύρια γυναίκες άνοιξαν λογαριασμό ή χρησιμοποίησαν κάποια στοιχηματική εφαρμογή. Σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο έτος, το 2020, το ποσοστό τους αυξήθηκε κατά 115%! Ο απόλυτος αριθμός των ανδρών εξακολουθεί να είναι υψηλότερος, ωστόσο το ποσοστό αύξησης για τη χρήση εφαρμογών αθλητικών στοιχημάτων δεν ξεπέρασε το 63% για την ίδια χρονική περίοδο.

“Το γεγονός ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάπτυξη μεταξύ του γυναικείου κοινού δεν αποτελεί έκπληξη”, σημείωσε ο Μάικ Σίλι, δημοσιογράφος με ειδίκευση στο στοίχημα για το SportsHandle, για να συμπληρώσει: “Ιστορικά, οι γυναίκες που στοιχημάτιζαν ήταν λιγότερες σε σύγκριση με τους άντρες, επομένως είναι λογικό το ποσοστό αύξησης να είναι υψηλότερο”.

Δεν λείπουν, μάλιστα, και εκείνες οι εταιρίες στις οποίες οι εγγραφές από γυναίκες, έχουν ξεπεράσει τις αντίστοιχες από άντρες και το κοινό τους είναι κατά βάση γένους θηλυκού. Για παράδειγμα, η BetRivers το 2021 είχε περίπου 600.000 εγγραφές από γυναίκες και “μόλις” 300.000 από άνδρες. Η FanDuel, μάλιστα, κατόρθωσε να προσελκύσει 1.7 εκατομμύρια γυναίκες, περισσότερες από κάθε άλλη εταιρία των ΗΠΑ!

“Διαπιστώνουμε ότι όλο και περισσότερες γυναίκες επισκέπτονται τον ιστότοπό μας. Τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν ότι η δημοτικότητα των τυχερών παιχνιδιών έχει αυξηθεί σημαντικά ανάμεσα στο γυναικείο κοινό”, υπογράμμισε ο Νόα Κερκ, στέλεχος της FanDuel.

Δες Μακροχρόνια Στοιχήματα για τα μεγάλα πρωταθλήματα -> sportingbet ποδοσφαιρο