--> Γνωστός παίκτης πόκερ θα συμμετάσχει στο Survivor (vid)
+3

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 10 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Γνωστός παίκτης πόκερ θα συμμετάσχει στο Survivor (vid)

Είχε γίνει γνωστός για τον ευέξαπτο χαρακτήρα του

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε χαθεί από τα τραπέζια του πόκερ και τις μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Ο λόγος για τον  Ilari “Ziigmund” Sahamies ο οποίος όπως έγινε γνωστό θα συμμετάσχει στο φινλανδικό Survivor το 2018. Από το 2011 και έπειτα είχε ελάχιστες συμμετοχές σε τουρνουά, παρόλα αυτά πρόκειται για έναν γνωστό παίκτη στην κοινότητα του πόκερ, αλλά και μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Ο ίδιος είχε απασχολήσει στο παρελθόν με το χαρακτήρα του, αλλά και τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι κατά πόσο θα αντέξει στο Survivor, όπου ως γνωστόν οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα πάρει μέρος σε κάποιο ριάλιτι, αφού στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και στο Fear Factor και όπως θα δείτε παρακάτω δεν είχε πρόβλημα να… φάει ζωύφια και ερπετά.

Διάβασε επίσης

Νέο μέλος της PartyPoker ο Timofey Kuznetsov

Στην ομάδα της έναν από τους κορυφαίους Ρώσους παίκτες πόκερ τον Timofey “Trueteller” Kuznetsov πρόσθεσε η PartyPoker. Σε μια σημαντική προσθήκη...
Κορυφαία εταιρία