Ανάλυση - Προγνωστικά

Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U19 για το 2017, που θα φιλοξενηθεί από τη Γεωργία. Ο κάθε ένας από τους 13 ομίλους περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες και όλα τα παιχνίδια του φιλοξενούνται από μία χώρα. Την πρόκριση στην Elite Round παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου συν η καλύτερη τρίτη ομάδα (με βάση τα αποτελέσματα κόντρα στους δύο πρώτους του ομίλου), τουτέστιν 27 ομάδες.

* Όλα τα ματς του ομίλου διεξάγονται στην Αλβανία.

* Βαθμολογία ομίλου: Γερμανία 6β., Ιρλανδία 6β., Αλβανία 0β., Γιβραλτάρ 0β.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ U19

Από τη βαριά ήττα με 0-5 από την Ιρλανδία προέρχεται το Γιβρατάρ, που όπως είναι φυσιολογικό και δεδομένο, δεν μπορεί ακόμη να κοντράρει σε καμία περίπτωση μεγάλες ομάδες. Το συγκρότημα του Μορένο έχει δώσει μόλις 11 επίσημα ματς στην ιστορία του, μετράει μια ισοπαλία και 10 ήττες, ενώ στις περισσότερες έχει δεχτεί πολλά τέρματα χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει. Κόντρα στην Αλβανία δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο οι τυπικά γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό, καθώς ακόμη και μια ισοπαλία θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για τους ίδιους. Το επίπεδο της ομάδας όμως είναι πολύ χαμηλό και δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Προηγούμενο ματς: Βαριά ήττα με 0-5 από την Ιρλανδία.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε σε όλα τα ματς του Γιβραλτάρ μέχρι στιγμής, πλην ενός το οποίο έληξε με 1-1.

ΑΛΒΑΝΙΑ U19

Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι μικροί της Αλβανίας κόντρα σε αυτούς της Γερμανίας, γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους στις ισάριθμες αγωνιστικές που έχουν δώσει για τον όμιλο και μοιραία έχουν ήδη αποκλειστεί με μόλις μια αγωνιστική να απομένει. Το σύνολο του Μπελάι μετράει μια νίκη και εννιά ήττες στα 10 τελευταία και παρά το γεγονός ότι οι αγώνες του ομίλου διεξάγονται στην Αλβανία, δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και να σταθεί αντάξιο των περιστάσεων. Κόντρα στο Γιβραλτάρ οι τυπικά φιλοξενούμενοι έχουν μια «χρυσή» ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και τουλάχιστον να βελτιώσουν όσο μπορούν την εικόνα τους και αν παρουσιαστούν σοβαροί και ουσιαστικοί, το πιο πιθανό είναι να μη συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-3 από τη Γερμανία.

Στατιστικό: Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα επτά από τα εννιά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).