O Φιλ Χέλμουτ ως… Darth Vader στο WSOP Main Event 2022 (pics)

Ανανεώθηκε:
ποκερ Χέλμουτ

Aρκετές αξέχαστες εισόδους στο κύριο event του World Series of Poker έχει κάνει κατά καιρούς ο Φιλ Χέλμουτ. Πραγματοποίησε άλλη μια μεγαλειώδη εμφάνιση στο WSOP Main Event 2022 ντυμένος ως Darth Vader!

Κατά τον τυπικό τρόπο του, ο 16 φορές νικητής του βραχιολιού έκανε καθυστερημένη άφιξη στο τουρνουά. Ξεκινώντας, δηλαδή, από τη 2η ημέρα. Με μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα καθώς και το ανάλογο μουσικό κομμάτι “Imperial March” από την ταινία “Star Wars” μπήκε στην αίθουσα με το κουστούμι του.

Σε κάποιους μάλλον δεν άρεσε η απόσπαση της προσοχής τους ή ίσως η στήριξή του στη “σκοτεινή πλευρά”. Σε κάθε περίπτωση, αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους καθώς καθόταν.

Δυστυχώς για τον Χέλμουτ, η εμφάνιση δεν του έφερε τύχη στην τσόχα. Αναγκάστηκε να αλλάξει όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να δει τα χαρτιά του μέσα από τη μάσκα του.

Μόλις δύο ώρες κράτησε η παρουσία του στο event, αφού αποχώρησε με ομολογουμένως γρήγορη έξοδο. Θυμίζουμε ότι η κύρια εκδήλωση δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο 16 Ιουλίου.