+172

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 24 / 08 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έτοιμο να σπάσει όλα τα ρεκόρ το Irish Open 2019

Το Irish Open στο πόκερ είναι το μεγαλύτερο τουρνουά No Limit Texas Hold’em στην Ευρώπη και το δεύτερο μεγαλύτερο στο κόσμο μετά το World Series of Poker.

Με τα χρόνια μάλιστα έχει υποστεί αρκετές αλλαγές. Έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που από το Merrion Casino, στεγάστηκε σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία στο κέντρο του Δουβλίνου, πριν τελικά βρει το «σπίτι» του στο Citywest Hotel and Golf, στα περίχωρα της πόλης.

Το 2006 ήταν μια χρονιά «κλειδί» για τη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο Jury’s Hotel, έχοντας ένα ανώτατο όριο 350 παικτών, που πλήρωσαν 3.200€ για τη συμμετοχή τους, για να εισπράξουν επιπλέον 50.000€ μαζί με το τελικό βραβείο αξίας 1.000.000€.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Πρωτοπορία

Το τελευταίο τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στο κοντινό στάδιο Royal Dublin Society, είχε live μετάδοση τόσο από το Sky Sports, όσο και από το ιρλανδικό RTE.

Δυο χρόνια αργότερα, 667 παίκτες πλήρωσαν εισιτήριο 4.500€ και ζήτησαν το μερίδιο τους σε έπαθλο αξίας 3.000.000€. Όμως, καθώς η ύφεση χτυπήθηκε αρκετά, οι τιμές για συμμετοχή μειώθηκαν, έτσι ώστε να διατηρηθούν ο ισορροπίες με τις συμμετοχές των παικτών.

Το 2013, η τιμή για συμμετοχή ήταν ακριβώς τα μισά (2.250€) και οι συμμετέχοντες ήταν συνολικά 505. Σχεδόν 100 λιγότεροι πήραν μέρος το 2014. Μια «ανόητη» αύξηση στις τιμές (3.500€) ήταν αρκετή για να μειωθούν περαιτέρω οι αριθμοί συμμετοχής (321) το 2015.

Ευτυχώς η κοινή λογική κυριάρχησε το 2016 με 802 παίκτες να πληρώνουν για τη συμμετοχή τους 1.150€. Η τιμή αυτή παρέμεινε και το 2017, όταν συμμετείχαν 1.129 παίκτες, οι οποίοι βελτιώθηκαν πριν από δώδεκα μήνες, όταν 1.340 παίκτες από 68 χώρες έφτιαξαν ένα έπαθλο αξίας 1.340.000.000€.

Είναι φανερό ότι έχει επιτευχθεί ένας λογικός κοινός παρονομαστής και το φετινό Irish Open, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου με την είσοδο στα 1.150€, θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο από ποτέ.

Τα πλάνα για το 2019

Ο JP McCann, ένας από τους διοργανωτές του Irish Open για φέτος, είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξος ότι το περσινό ρεκόρ συμμετοχών θα είναι ακόμη καλύτερο φέτος.

«Στοχεύουμε στους 1.500 παίκτες φέτος και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε αυτόν τον αριθμό», δήλωσε στο Gambling.com, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βοήθεια των χορηγών.

«Το PartyPoker είναι ανάμεσα στους χορηγούς μας και μας δίνει μεγάλη στήριξη, εξασφαλίζοντας 20 εισιτήρια κάθε εβδομάδα και για δέκα εβδομάδες, μέσα από το ίντερνετ, και μπορεί να είναι αρκετοί οι παίκτες που θα χρησιμοποιούν τα PartyPoker Live Dollars για να πάρουν μέρος στο τουρνουά».

«Η Paddy Power, πρώην μεγάλος χορηγός του Irish Open, και η Betfair Pokers επίσης «τρέχουν» κάθε εβδομάδα διαδικτυακά, καθώς επίσης και η iPoker Network«.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Η διεξαγωγή

Το Irish Open είναι ένα event που αποτελείται από 28 τουρνουά με πάνω από επτά ημέρες συνεχόμενης δράσης. Σε έντεκα από αυτά, έχει δοθεί το προσωνύμιο «Championsip«.

Τρία τουρνουά έχουν περιορισμένη είσοδο: Οι ηλικιωμένοι, οι Κυρίες και το Κύπελλο Αμερικής. Το τελευταίο είναι μια νέα πρωτοβουλία, ένα τουρνουά μόνο για τους παίκτες από τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Εξηγώντας πως έγινε αυτό το τουρνουά, ο McCann δήλωσε: «Το 2017 όταν ο Griffin Benger κέρδισε το Irish Open, ήταν ένας από τους έξι συνολικά Καναδούς παίκτες. Η επιτυχία του έδειξε σαφώς ένα πραγματικό ενδιαφέρον για το διαγωνισμό, καθώς συμμετείχαν περίπου 100 Καναδοί πέρυσι. Με τέτοιους αριθμούς και το αυξανόμενο ενδιαφέρον από την υπόλοιπη Αμερική, καταλήξαμε σε αυτό το διαγωνισμό.

Αυτή η χρονιά θα προσθέσει επιπλέον νόημα, καθώς το μισό των αμοιβών εγγραφής και όλα tips του προσωπικού πηγαίνουν σε ένα ίδρυμα που έχει συσταθεί στη μνήμη του Gavin Smith, του διάσημου Καναδού επαγγελματία παίκτη πόκερ, ο οποίος απεβίωσε στις αρχές Ιανουαρίου.

Διάβασε επίσης

Νέo τουρνουά πόκερ στο Λονδίνο!

H ιστοσελίδα Poker Central είναι πολύ δραστήρια στη δημιουργία προγραμμάτων για το streaming της. Ήδη μεταδίδει τα τελικά τραπέζια...
Κορυφαία ιστοσελίδα
bet365