+59

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 24 / 05 / 2020

Προγνωστικά Στοιχήματος Esports : ESL One Road to Rio Europe

Καλημέρα betarades μετά από 1 μέρα κενό γυρνάμε σε αγωνιστική δράση με 2 δυνατά σημεία αλλά και με διπλασιασμό που θα δώσω στο κλειστό group μας στο Fb, σιγά σιγά γυρνάμε στην κανονικότητα εν αναμονή και των LAN τουρνουά που είναι το δυνατό μας σημείο. Κατά καιρούς ανεβάζω σημεία με πολύ μεγάλη απόδοση αλλά με κανονικό ποντάρισμα κάτι που μπορεί να δείχνει περίεργο σε όποιον ακολουθεί πιστά με μπάνκα, αυτά τα pick είναι βασισμένα σε λάθος εκτιμήσεις των book των εταιρειών και πολλές φορές θα δείτε να βγαίνουν εύκολα με αποτέλεσμα να βγάζουμε μεγάλο κέρδος από μεμονωμένα παιχνίδια. Το ESL έφτασε στο τέλος του με το επόμενο μεγάλο event το Dreamhack να ξεκινάει την Τρίτη με διάρκεια 25 ήμερες , θα παρακαλούσα όσους δεν έχουν ποντάρει τα 2 μακροχρόνια σημεία που έχουν δοθεί στο site να το κάνουν το συντομότερο διότι θα κλείσουν και οι αποδόσεις θα καταρρεύσουν, αν φοβάστε να ρίξετε 20 μονάδες από την μπάνκα σας κάντε το με λιγότερες μονάδες αλλά μην τα αγνοήσετε είναι σημεία value με βάσιμες ελπίδες  επαλήθευσης όσο και αν σας ξενίζουν αποδόσεις του εύρους 17 εώς 23. Πάμε στα σημερινά!

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Ninjas In Pyjamas vs Heretics

Decider παιχνίδι για την 5η/6η θέση με τον νικητή να κερδίζει μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο αλλά και πόντους για την θέση εκκίνησης του LAN τουρνουά στο Rio. Προφανώς και τα 2 organisation εκπλήρωσαν τους στόχους τους μιας και θα βρεθούν στα τελικά στο Rio κόντρα στις προβλέψεις πριν ξεκινήσει αυτό ο μαραθώνιος που όλοι περιμέναμε να αποκλειστούν στη φάση των ομίλων. Παιχνίδι για το prestige περισσότερο αλλά και για αναγνώριση μιας και μιλάμε για 2 σχετικά καινούριες ομάδες όσων αφορά τα roster τους. Προσωπική εκτίμηση είναι το Over 2,5 με τον νικητή να βγαίνει από τον 3ο χάρτη ανάλογα ποιον θα επιλέξουν, οι NIP έχουν σαφώς το πάνω χέρι αλλά οι Γάλλοι είναι πολύ δυνατοί σε Nuke και Dust2, χάρτες που πιθανότατα θα βρίσκονται μέσα στο pool. Ακόμα ποιο safe επιλογή είναι το χάντικαπ υπέρ των Γάλλων κάτι που θα επιλέξουμε και εμείς.

Εκτίμηση :

  • Heretics + 7,5 χαντικαπ γύρων με απόδοση 1,83 στην bet365.

Δείτε τα Προγνωστικά Counter Strike

Astralis vs G2 Esports

Φτάσαμε στον τελικό των προκριματικών του ESL που μας απασχόλησαν τον τελευταίο μήνα, το πρόσημο είναι θετικό παρά τις περίεργες συνθήκες διεξαγωγής λόγω πανδημίας. Οι Δανοί έρχονται από το upper bracket έτσι έχουν πλεονέκτημα 1 χάρτη ενώ να τονίσω πως ο τελικός κρίνετε στους 5 χάρτες και στις 3 νίκες σε αντίθεση με το format που ακολουθούσαμε εως τώρα. Ολη η ουσία είναι λοιπόν αν θα κερδίσουν οι G2 έναν χάρτη ή θα δούμε πάλι μια εύκολη επικράτηση με 3-0 υπέρ του device και της παρέας του. MirageNuke και Vertigo είναι οι χάρτες που έχουμε βάσιμες ελπίδες αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Kennys, μπορεί να πάρει μόνος του ένα χάρτη και το χρωστάει από την τελευταία φορά που βρέθηκαν απέναντι οι 2 τους.

  • Τελικό Score 3-1 υπέρ των Astralis με απόδοση 3,09.
Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Βασίλης Ortega

Διάβασε επίσης