+23

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 25 / 06 / 2021

Προγνωστικά Στοιχήματος eSports : Dreamhack Masters Spring 2021

esports 2021

Καλημέρα Betarades με συνέχεια καλών αποτελεσμάτων ενώ ξεκινάει και το Dreamhack Masters Spring που θα μας απασχολήσει τις επόμενες 10 μέρες. ‘Oπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα μαζί με τα τελικά του BLAST σε ένα μήνα ξεκινάνε και τα LAN tour, αυτό έχει ως συνέπεια και την επαναφορά των μακροχρόνιων επιλογών από τις εταιρείες κάτι που μόνο θετικό είναι για εμάς. Όλοι οι κορυφαίοι δίνουν το παρόν, 16 ομάδες χωρισμένες σε 2 ομίλους με έπαθλο $250k αυτή τη φορά έχουμε lower – upper bracket επομένως όλες οι ομάδες έχουν περιθώριο ήττας.

Οι Astralis έρχονται με τον Device εκτός και τον Bubzki στην θέση του ενώ και για τους Γάλλους των Vitality  θα γίνει το ντεμπούτο του Kyojin με αρκετά ερωτηματικά μιας και θα τον δούμε πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. ‘Oλοι οι πρώτοι αγώνες είναι στον 1 χάρτη επομένως θέλει μεγάλη προσοχή ενώ καλύτερα θα ήταν να μην ασχοληθείτε καν ειδικά αν τιμήσετε τα μακροχρόνια picks. Προσπάθησα όλες οι επιλογές να καλύπτουν η μια την άλλη με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο να χάσουμε μονάδες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις μπορούμε να κερδίσουμε πολλαπλά μιας και επιλέγουμε finalist.

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Νέο κανάλι για τους Betarades.gr για όλα τα LIVE του Prin Game Stoixima αλλά και τις εκπομπές του Αποστόλη με πολλά δώρα, μπορείτε να κάνετε δωρεάν subsribe ΕΔΩ.

Από τις αρχές του 2021 έχει γίνει κατανοητό πως το Ρώσικο region έχει αναγεννηθεί και οι 4 ομάδες σκαρφάλωσαν στο Top 10 με τους Gambit – Spirit να έρχονται να πλαισιώσουν Natus Vincere – Virtus  Pro που αποτελούσαν σταθερές έτσι και αλλιώς. Η ομάδα του Sh1ro τα έχει σαρώσει όλα ενώ οι Spirit επικράτησαν στο τελευταίο χρονικά Dreamhack το φθινόπωρο που μας πέρασε. Για τους Natus Vincere του S1mple τα λόγια είναι περιττά μιας και μιλάμε για το νούμερο 2 του κόσμου. Με λίγα λόγια μόνο άστοχο είναι να δίνουν 2,20 να κατακτήσει το Dreamhack Masters Spring μια εκ των Natus Vincere – Gambit – Virtus Pro – Team Spirit ειδικά αν σκεφτούμε τα προβλήματα των ευρωπαϊκών ομάδων το τελευταίο διάστημα. Μόνο τους Heroic πρέπει να υπολογίζουμε και υπό προϋποθέσεις τους Γάλλους των Vitality για να μας χαλάσουν τα πλάνα.

Εκτίμηση :

  • Περιοχή Νικητή – CIS με απόδοση 2,20 στην bet365.

Από εκεί και πέρα η Stoiximan έβγαλε αποδόσεις για Νικητή και Finalist της διοργάνωσης, σε αρκετές περιπτώσεις θεωρώ πως έχουν γίνει λάθη με αποδόσεις πολύ τσιμπημένες σε σχέση με την πραγματικότητα. Τρείς ήταν οι εξόφθαλμες περιπτώσεις Faze – Mousesports – BIG με την πρώτη να καταρρέει αμέσως χωρίς να μας δίνει περιθώρια για να την προτείνουμε πλέον στο 7 δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Mousesports και BIG όμως είναι εκεί και αν το 10 θεωρείτε υψηλό για τους Γερμανούς που έχουν βρει το παλιό καλό εαυτό τους το 18 των Mousesports είναι εξωφρενικό βάση δεδομένων. Δύο funbet λοιπόν με αρκετές ελπίδες επαλήθευσης μιας και απλά ζητάμε να φτάσουν τελικό, οι διασταυρώσεις παίζουν μεγάλο ρόλο αλλά χρειάζεται και τύχη.

Εκτίμηση :

  • Finalist BIG με απόδοση 10 στην Stoiximan.
  • Finalist Mousesports με απόδοση 18 στην Stoiximan.

Δεν γινόταν να δώσουμε μακροχρόνια για περιοχή νικητή αλλά και finalist και να μην ασχοληθούμε με τον τελικό νικητή. Εδώ έχουμε τους Team Spirit ομάδα που μας έχει πρασινίσει δεκάδες φορές από αυτή εδώ την στήλη ενώ τρέχει και περίοδο που δύσκολα χάνει. Δεν έχει αδυναμία στο map pool ενώ ο degster αποδείχτηκε λίρα 100 για το συγκεκριμένο roster μιας και είναι ο καλύτερος παίχτης μαζί με τον Mir. Ξεκινάνε αύριο κόντρα στους G2 esports σε μια αναμέτρηση δύσκολη μεν αλλά κατάλληλη για να δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε, τυχόν νίκη πιθανότατα τους φέρνει απέναντι στους  Gambit !

Εκτίμηση :

  • Νικητής διοργάνωσης Team Spirit με απόδοση 12 στην Stoiximan.

Vasilis Ortega

Διάβασε επίσης