+83

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 17 / 01 / 2021

Προγνωστικά Στοιχήματος eSports : Blast Premier Global Finals

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και καλά yield σε όσους ασχολούνται με το άθλημα, κακή χρονιά το 2020 σε όλους τους τομείς αλλά ήταν η εξαίρεση στο κανόνα. Starcraft – Rocket League αλλά και Global Offensive ξεκινούν με tour εκατομμυρίων online φυσικά, ευελπιστούμε μετά την άνοιξη να αρχίσουν δειλά δειλά και τα Live. Φυσικά η βιομηχανία των eSports δεν επηρεάζετε αρνητικά με κορυφαίο παράδειγμα τα έσοδα του Lol για το 2020 που έφτασαν τα 1,72 δις!! αρκετά παραπάνω από τα $1,5δις του 2019. Ανάλογη άνοδο έχουν όλα τα games λίγο πολύ με το Valorant να είναι το next best thing, εκατοντάδες tour ήδη έχουν ανακοινωθεί ενώ αμέτρητοι επαγγελματίες παίχτες έχουν μεταπηδήσει από το Counter Strike, τον μεγαλύτερο αντίπαλο του στην Fps κατηγορία.

Φέτος θα ποντάρουμε ποιο συνετά μιας και τα pick έφυγαν από τον έλεγχο την περασμένη χρονιά, θα αρκεστούμε στα κορυφαία tour κάθε παιχνιδιού για λιγότερα αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα όπως πολλές φορές παρατηρήσαμε πέρυσι. Πάντα ΜΟΝΑ – ΑΠΟΔΕΚΤΑ και στην περίπτωση μου ισόποσα τις περισσότερες φορές, το δυνατό μας σημείο είναι τα μακροχρόνια picks γι αυτό να μην σας ξενίσει άμα δείτε να ποντάρουμε αρκετά μεγάλες αποδόσεις με average μονάδες. Πέρυσι στην χειρότερη μου χρονιά επαληθεύτηκαν 2 μακροχρόνια στο Counter Strike, ένα στο Call of Duty όπως και μια φορά στο League of Legends. Με μακροχρόνιο θα ξεκινήσουμε και το 2021 κυνηγώντας μεγάλο value σε ένα όχι και τόσο απίθανο σημείο. Πάμε να δούμε!

Για όλους τους gamers ή μη που έχουν λογαριασμό στο Steam δημιούργησα group που θα βρείτε ΕΔΩ, απώτερος σκοπός να μαζευτούμε το active community του Betarades.gr εκεί έτσι ώστε να παίζουμε παρέα. To discord του site μας θα το βρείτε ΕΔΩ ενώ θα με βρείτε στο κανάλι #Esports για οποιαδήποτε απορία.

Blast Premier Global Finals

Δυνατό ξεκίνημα για τους κορυφαίους της χρονιάς που έφυγε, μόλις 8 ομάδες στο διάστημα 4 ημερών θα αναμετρηθούν για $1m αλλά και το πάνω χέρι στο World ranking. Astralis και Vitality είναι τα μεγάλα φαβορί με τους Natus Vincere και G2 Esports να ακολουθούν. Μετά από 40 μέρες ανάπαυλα η λέξη σταθερότητα αποτελεί αστείο ενώ να υπενθυμίσω πως απομένουν 10 μέρες και για μεταγραφές χωρίς να περιμένω μεγάλες αλλαγές στην κορυφή. Οι G2 Esports έκλεισαν τον Niko στην θέση του Jacks όπως σας είχαμε ενημερώσει και από εδώ ενώ ο Nivera υπέγραψε και αυτός για τους Vitality. Οι Astralis θα ξεκινήσουν με το βασικό roster την χρονιά για να καλύψουν το χαμένο έδαφος με τον Bubzki να βρίσκετε πάντα εκεί ενώ οι Natus Vincere αμφιβάλλω αν θα διατηρήσουν τον B1t και αυτή τη σεζόν.

Kennys και Niko λοιπόν στην ίδια ομάδα, κίνηση που πριν 2 χρόνια  θα τοποθετούσε τους G2 Esports αυτόματα στην θέση του φαβορί. Ποτέ δεν έλειψε όμως το ταλέντο από τους Γάλλους, η σταθερότητα λείπει πολλά χρόνια μιας και είναι ικανοί να κερδίσουν και να χάσουν από οποιονδήποτε. Η φυγή του Jacks έγινε με αυτή τη λογική με τον nexa να παραμένει igl στην ομάδα. Το τουρνουά είναι πολύ μικρό και περιμένω 3 νίκες να είναι αρκετές για να οδηγήσουν στο τελικό, ενώ υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία του lower bracket. Τα φυσιολογικά odds θα έπρεπε να ήταν στην μέση ίσως χαμηλότερα κιόλας, ποντάρουμε από τώρα λοιπόν ενώ αναμένω και ευκαιρίες cash-out όσο προχωράμε.

Εκτίμηση :

  • G2 Esports finalist Blast Premier Global Finals με απόδοση 9 στην bet365.
  • G2 Esports κατάκτηση Blast Premier Global Finals με απόδοση 18 στην bet365.

Vasilis Ortega

Διάβασε επίσης