--> Έρικ Οντέ: Παίζοντας πόκερ με θανατοποινήτες (vid)
+28

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Έρικ Οντέ: Παίζοντας πόκερ με θανατοποινήτες (vid)

Τον τρόπο του να παίζεις πόκερ μαζί με θανατοποινήτες αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ο Έρικ Οντέ

Ο Έρικ Οντέ είναι ένας Αμερικανός ηθοποιός, που έχει στο παλμαρέ του αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές του Hollywood. Ωστόσο, το 2002 είδε τη ζωή του να αλλάζει με σκληρό τρόπο.

Εκείνη η χρονιά ήταν που ο ίδιος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο του Πακιστάν, με την κατηγορία πως προσπάθησε να μεταφέρει στις ΗΠΑ μεγάλη ποσότητα όπιου, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε εφτά χρόνια φυλάκισης.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Κρατούμενους στις πιο σκληρές φυλακές της χώρας, από νωρίς έγινε στόχος από άλλους κρατούμενους, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ειδική πτέρυγα με τους θανατοποινίτες, κυρίως για τη δική του ασφάλεια.

Όσο καιρό βρισκόταν εκεί, διάβασε ένα διάβασε ένα βιβλίο που αφορούσε το πόκερ, γεμίζοντας έτσι το χρόνο του, ωστόσο ένας συγκρατούμενους του, ο Μουράντ, που είχε καταδικαστεί σε θάνατο, ήταν εκείνος που του έμαθε πως να παίζει πόκερ.

Ελεύθερος πια, ο Οντέ πήρε μέρος σε live τουρνουά, κερδίζοντας έπαθλα περίπου $100.000. Σε συνέντευξη που έδωσε, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μουράντ, τον οποίο θεωρεί φίλο του, δηλώνοντας ότι του χρωστάει πολλά. Όχι μόνο επειδή του έμαθε να παίζει πόκερ, αλλά και επειδή ένα βράδυ μοιράστηκε μαζί του το φαγητό του, χωρίς ωστόσο να του κάνει γνωστό πως αυτό ήταν το τελευταίο γεύμα πριν την εκτέλεσή του, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα.

Τρία χρόνια έζησε στην πτέρυγα αυτή ο Οντέ, που έκανε γνωστούς τους τρόπους που παίζονται τα παιχνίδια στις φυλακές, εκεί όπου οι αρκετές φορές οι κρατούμενοι υποσητίζονταν. To buy in ήταν 5 πακιστανικά ρουπία, τα οποία αντιστοιχούν σήμερα σε περίπου €0,04. Έπαιζαν πόκερ με μάρκες και φθαρμένες τράπουλες.

«Η πείνα των κρατούμενων στις φυλακές αυτές ήταν τόσο μεγάλη, που δεν ήταν λίγες οι φορές που ο νικητής έπαιρνε ως έπαθλο κοτόπουλο ή κάποιο καλό φαγητό. Αυτό συνέβαινε και επειδή κάποιες φορές δεν μαζεύαμε αρκετά χρήματα για να παίξουμε», αποκαλύπτει ο ίδιος ο Οντέ στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

Τέλος, σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκάλυψε πως τον αποκαλούσαν και Ντόιλ Μπράνσον. Αφορμή ήταν το φύλλο του Μπράνσον, το 10-2.

Να σημειωθεί πως φέτος θα κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για την ιστορία του, στο οποίο θα υποδύεται ο ίδιος τον εαυτό του.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365