--> Ερευνάται από τη FIFA για παράνομο στοίχημα o Aβραάμ Παπαδόπουλος
+74

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 17 / 12 / 2018
ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Ερευνάται από τη FIFA για παράνομο στοίχημα o Aβραάμ Παπαδόπουλος

Στο στόχαστρο της FIFA ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Eπιστολή από τη FIFA έφτασε στις ελληνικές αρχές με αφορμή την ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα κατ’ εξακολούθηση, που του επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο πλαίσιο της υπόθεσης «Koriopolis» που αφορούσε στημένους αγώνες του 2011, όταν ο Παπαδόπουλος φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Πρόκειται δηλαδή για επίσημη εμπλοκή ενός ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού σε σκάνδαλο στημένων αγώνων που ερευνάται από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Μια τέτοια ποινή όπως είναι αντιληπτό, θα σημάνει και το τέλος της καριέρας του άλλοτε διεθνή κεντρικού αμυντικού, αφού ήδη διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του.

Στην επιστολή η FIFA, ζητεί να πληροφορηθεί αν έχουν κινηθεί κατά του Παπαδόπουλου πειθαρχικές διαδικασίες και αν ναι, αν του έχει επιβληθεί ποινή για συμμετοχή σε παράνομο στοίχημα.

Ο Παπαδόπουλος, δεν είχε διωχθεί, ούτε είχε τιμωρηθεί το 2011 από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση των «στημένων αγώνων». Τότε βλέπετε, μεσουρανούσε στον χώρο του ποδοσφαίρου η Εγκληματική Οργάνωση που είχε απλώσει δίχτυα στην ΕΠΟ και τα δικαιοδοτικά όργανα και τη… νύφη πλήρωναν μόνο οι αδύναμοι στα κέντρα αποφάσεων.

Πηγή: sdna.gr

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365