--> «Επίθεση» στη Vanessa Selbst για την επιστροφή στα τραπέζια
+151

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 02 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

«Επίθεση» στη Vanessa Selbst για την επιστροφή στα τραπέζια

Επέστρεψε λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης της

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης της από το πόκερ, η Vanessa Selbst επέστρεψε στα τραπέζια, κάτι για το οποίο στη συνέχεια κατακρίθηκε έντονα από επαγγελματίες παίκτες.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Πιο συγκεκριμένα η κορυφαία γυναίκα παίκτρια πόκερ είχε ανακοινώσει πρόσφατα την αποχώρηση της από την PokerStars, αλλά και από το πόκερ, καθώς όπως είχε δηλώσει στόχος της ήταν η δημιουργία οικογένειας, τη στιγμή μάλιστα που είχε βρει και τη νέα της δουλειά σε Hedge Fund.

Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως δεν… άντεξε μακριά από τα τραπέζια και αποφάσισε να συμμετάσχει σε τουρνουά, ως απλή παίκτρια. Πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν λάθος την κίνηση της, με τον Dan Shak μάλιστα να της ασκεί έντονη κριτική μέσω twitter. Ο ίδιος έγραψε πως η Selbst προσβάλει με αυτόν τρόπο την κοινότητα του πόκερ και όσους της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη νέα της ζωή.

Φυσικά ο Dan Shak δεν ήταν ο μόνος που της άσκησε κριτική, με τη Vanessa Selbst να δηλώνει έκπληκτη από τις αντιδράσεις αρκετών παικτών, τονίζοντας πως πήρε μέρος στο τουρνουά για διασκέδαση.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365