--> Επαγγελματίας παίκτης πόκερ στοιχημάτισε την... καριέρα του
+189

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 09 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Επαγγελματίας παίκτης πόκερ στοιχημάτισε την… καριέρα του

H "δοκιμασία" θα έχει διάρκεια 120 ημέρες

Την απόφαση να αφήσει μια για πάντα το πόκερ, εφόσον κερδίσει ένα ιδιαίτερο στοίχημα που έχει βάλει, πήρε ο γνωστός παίκτης πόκερ Miikka Anttonen.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Ο Φινλανδός παίκτης πόκερ γνωστός στο χώρο ως Chuck Bass δεν βρίσκεται στα καλύτερα του το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας μακριά από τα κέρδη στα τουρνουά που έχει συμμετάσχει. Έτσι πήρε την απόφαση να βάλει τον εαυτό του σε μια δύσκολη… δοκιμασία, την οποία αν καταφέρει να βγάλει εις πέρας θα συνεχίσει να «αγωνίζεται» στα τραπέζια του πόκερ. Σε διαφορετική περίπτωση θα τα παρατήσει όπως δήλωσε μια για πάντα.

Ο ίδιος λοιπόν δέχθηκε μια πρόκληση και θα προσπαθήσει να μετατρέψει €500 σε €10.000 και η διάρκεια αυτού του στοιχήματος θα είναι 120 ημέρες. Είναι αναγκασμένος τις 100 απ’ αυτές να παίξει πόκερ, ενώ τις 16 θα κάνει και live μετάδοση, κάτι που όπως δήλωσε δεν ξέρει να κάνει.

Ο ίδιος μάλιστα παραδέχθηκε πως το στοίχημα που έχει βάλει είναι δύσκολο να επιτευχθεί μιας και πολλοί ήταν στο παρελθόν οι παίκτες πόκερ που προσπάθησαν να κάνουν κάτι ανάλογο και απέτυχαν.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία