--> Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος
+74

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 17 / 12 / 2018
ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΖΙΝΟ

Επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι συναντήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους φορείς του ποδοσφαίρου

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της «Τούμπας», το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος πήρε σάρκα και οστά.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι των «δικεφάλων» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος μετά από συνεννόηση με την UEFA, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη και αν χρειασθεί σε συνεννόηση με την UEFA να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσισαν την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος  μετά την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως ανέφερε υπάρχει συνεχής επαφή με την UEFA, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να προστατευτεί η Εθνική ομάδα.

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα και δεν θα επανεκκινήσουν οι αγώνες εάν δεν υπάρχει ένα νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους. Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να μπορέσει να εξυγιάνει τον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά και μένουν πολλά περισσότερα να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνέψει αυτή η προσπάθεια, δεν θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος, δεν θα επιτρέψουμε να γυρίσουμε πίσω. Αναλαμβάνοντας και όπου χρειαστεί το πολιτικό κόστος. Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365