Έφοδος της αστυνομίας σε τουρνουά πόκερ, κατασχέθηκε έπαθλο 132K $

Ανανεώθηκε:
ποκερ νεα ειδησεις

Ένα τουρνουά πόκερ διέκοψε με έφοδό της η αστυνομία, που κατέσχεσε το εξαψήφιο έπαθλο.

Το περιστατικό συνέβη στο Watauga Social Lounge Poker Club στην πολιτεία του Τέξας, και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά άτομα συνελήφθησαν.

Για κακή τύχη των παικτών πόκερ, η έφοδος έγινε στη μέση ενός τουρνουά. Ήταν η δεύτερη μέρα ενός buy-in 420 $ με εγγυημένο έπαθλο 100.000 $.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Περίπου 50 παίκτες από τους 369 παρέμειναν στο event όταν έγινε η έφοδος. Το έπαθλο ήταν πάνω από 132.000 $ και κατασχέθηκε από την αστυνομία.

Η αίθουσα πόκερ είχε ανοίξει λιγότερο από έναν χρόνο πριν. Μάλιστα, μέχρι και ο δήμαρχος της πόλης παρευρέθηκε στα εγκαίνια.

Το ένταλμα ανέφερε ότι η αστυνομία είχε τη δυνατότητα να κατασχέσει έσοδα από τζόγο ή άλλα αντικείμενα αξίας που σχετίζονται με τη συμμετοχή σε συγκεκριμένες παράνομες δραστηριότητες.

Οι Αρχές έψαχναν επίσης για άλλο εξοπλισμό σχετικό με τα τυχερά παιχνίδια, όπως ζάρια και ρόδες ρουλέτας.

Τι οδήγησε στην έφοδο

Τα τυχερά παιχνίδια είναι σε μεγάλο βαθμό περιορισμένα στην πολιτεία του Τέξας

Μια αίθουσα πόκερ θεωρείται ένα ιδιωτικό κοινωνικό κλαμπ. Οι παίκτες πόκερ πληρώνουν ημερήσιες, μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές μελών, καθώς και χρεώσεις για πρόσβαση. Η παραδοσιακή γκανιότα πόκερ δεν χρεώνεται προκειμένου το επιχειρηματικό μοντέλο να ανταποκρίνεται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Τέξας αναμένεται να αποφασίσει τελικά για τη νομιμότητα των αιθουσών πόκερ τέτοιας μορφής. Υπάρχουν περίπου 60 χώροι πόκερ στην πολιτεία που λειτουργούν σύμφωνα με αυτό το μοντέλο.