+38

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 16 / 06 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Έβγαλε 204.000 λίρες μέσω απάτης στον ιππόδρομο και φυλακίστηκε!

Ο Christopher Beek εξαπατούσε για τρία χρόνια ανυποψίαστους ανθρώπους αλλά η χαρά του έλαβε τέλος!
στοίχημα

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματιζόταν εδώ και τρία χρόνια στην Αγγλία. Το στοίχημα στις ιπποδρομίες έχει πέραση στο «Νησί», και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Christopher Beek, προκειμένου να εξασφαλίσει τρελά κέρδη. Για αρκετό καιρό, κινούνταν υπεράνω κάθε υποψίας. Στο τέλος όμως, την πλήρωσε.

Ο 36χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της Kachina Racing, μιας επιχείρησης για στοίχημα στον ιππόδρομο. Αυτό που έκανε όμως, ήταν να εκμεταλλεύεται ανθρώπους. Το κέρδος του έφτασε στις 204.000 λίρες, πριν τελικά γίνει αντιληπτός. Τα θύματά του ήταν τέσσερα. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από απάτες, ο Christopher Beek έπαιρνε χρήματα από τους πελάτες του, και ουσιαστικά δεν τα επέστρεφε ποτέ.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Η αρχή έγινε με έναν εργάτη οffshore εταιρίας πετρελαιοπηγών. Ο Beek τον προσέγγισε και το πρότεινε να γίνει μέλος σε ένα σύστημα, που υποτίθεται θα του παρείχε εγγυημένη επιστροφή στα πονταρίσματά του. Ο εργάτης δέχτηκε, και το κακό είχε αρχίσει. Με διάφορες δικαιολογίες, η επιχείρηση του Beek απέφευγε τις πληρωμές. Ο 36χρονος μάλιστα, δημιούργησε ένα φανταστικό πρόσωπο, που παρουσιάστηκε ως ειδικός στις ιπποδρομίες. Έτσι, πήρε κι άλλα χρήματα από το θύμα του. Τελικά, ο εργάτης αντιλήφθηκε την απάτη, αλλά ήταν αργά.

Η ιστορία όμως, είχε και συνέχεια. Ο πιο μεγάλος χαμένος, ήταν ένας αγρότης. Παρασυρμένος και ξεγελασμένος από πολλές διαφορετικές ταυτότητες, που είχε δημιουργήσει ο Beek, επένδυσε και έχασε 129.000 λίρες! Μέσω διαφόρων προσώπων, που φυσικά ήταν ανύπαρκτα, ο Beek τον έπεισε να συμμετάσχει σε αυτοματοποιημένα συστήματα στοιχημάτων, και άλλες δραστηριότητες. Κοινό χαρακτηριστικό, ότι όλες ήταν προϊόν απάτης. Στο τέλος, ο Beek δημιούργησε και έναν… ιδιωτικό ντετέκτιβ, που θα βοηθούσε τον αγρότη να πάρει τα λεφτά του έναντι αμοιβής. Η αμοιβή δόθηκε, αλλά το θύμα δεν πήρε χρήματα στα χέρια του.

Ένα άλλο θύμα, υπήρξε ένας διευθυντής εταιρίας. Αυτός, έλαβε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και έκανε εγγραφή σε ένα σύστημα στοιχημάτων, πάλι με εγγυημένη επιστροφή. Φυσικά, απλά προστέθηκε ακόμα ένα θύμα στη λίστα του Beek.

Το 2015, ο Beek έβγαλε χρήματα ξανά με τη μέθοδο του… ντετέκτιβ. Ένας επιχειρηματίας είχε δανείσει 500.000 λίρες σε μια γυναίκα, και ήθελε τα λεφτά του πίσω. Προσέλαβε για αυτόν τον λόγο τον ντετέκτιβ που έπλασε ο 36χρονος και πλήρωσε αδρά. Όμως, μηδέν εις το πηλίκον!

Να σημειωθεί, πως ο Beek έδινε κατά καιρούς κάποια ποσά ως κέρδη από τα στοιχήματα στις ιπποδρομίες, στους παίκτες-θύματα. Έτσι, τους έφτιαχνε για λίγο την ψυχολογία και τους ωθούσε στο να συνεχίσουν να του εμπιστεύονται τα χρήματά τους.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Οι απάτες του Christopher Beek έλαβαν τέλος, με απόφαση του δικαστηρίου του Warwick. Ο Άγγλος τιμωρήθηκε με φυλάκιση σχεδόν έξι ετών. Οι Αρχές εντόπισαν την παράνομη δραστηριότητά του, τον συνέλαβαν, και οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Ο δικαστής, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Beek, μετά από ένα σημείο, δεν μπορούσε να ξεφύγει από την τακτική του να εξαπατά τον κόσμο!

Διάβασε επίσης

Κορυφαία ιστοσελίδα
bet365