--> Δημοπρασία φιλοξενεί σπάνια αντικείμενα από το παρελθόν του πόκερ
+15

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 21 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Δημοπρασία φιλοξενεί σπάνια αντικείμενα από το παρελθόν του πόκερ

Την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ιστορικά αντικείμενα με θέμα το πόκερ έχουν οι οπαδοί του παιχνιδιού

Το να βγάζεις τα προς το ζην παίζοντας χαρτιά στην Άγρια Δύση δεν ήταν εύκολη δουλειά. Οι σημαδεμένες τράπουλες, η υπερβολική κατανάλωση ουίσκι και οι …πυροβολισμοί ήταν μόνο μερικές από τις πτυχές του παιχνιδιού που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα. Ο τζόγος τη δεκαετία του 1800 και στις αρχές του 19ου αιώνα δεν είχε τα φινέτσα της σημερινής εποχής.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Οι παίκτες έπαιζαν σε ποταμόπλοια, μπαρ και κλειστοφοβικά δωμάτια «πλημμυρισμένα» από καπνό. Η …κλεψιά ήταν κοινή και οι «παλιοί» ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν τους νέους στο παιχνίδι. Οι περισσότερες από τις παλιές τράπουλες, τα μάρκες του πόκερ, οι συσκευές εξαπάτησης, ακόμη και τα βιβλία κανονισμών δεν έχουν επιβιώσει μέσα στις δεκαετίες.

Υπάρχουν αρκετοί συλλέκτες που «κυνηγούν» τα λιγοστά αντικείμενα που έχουν επιβιώσει, καθώς κάποια έχουν μεγάλη αξία. Όποιος ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει τη συλλογή του θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στο «Potter & Potter Auctions Gambling Memorabilia Sale» στις 19 Μαΐου, στην οποία θα εκτεθούν πάνω από 500 αντικείμενα.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί της εταιρείας στο Σικάγο των ΗΠΑ. Ο πρόεδρος της «Potter & Potter», Gabe Fajuri, περιμένει πως αυτή θα γεμίσει τα ταμεία της κατά 400.000 ευρώ. «Προσφέρουμε σπάνια βιβλία για το πόκερ, σπάνιες τράπουλες, ζάρια, μάρκες, ακόμη και vintage τραπέζια πόκερ άλλων τυχερών παιχνιδιών. Διοργανώνουμε μία παρόμοια εκδήλωση μια φορά το χρόνο, ωστόσο αυτή είναι η καλύτερη μέχρι σήμερα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365