Διαγωνισμός: Δες το ματς με Betarades & Pils Hellas!

Ανανεώθηκε:
Betarades giveaway Pils

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, η Pils Hellas ο χορηγός του Betarades.gr στο YouTube δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φανατικούς φίλους του Betarades.gr να απολαύσουν τα ευρωπαϊκά ματς των ελληνικών ομάδων και όχι μόνο, με δωρεάν μπύρα!

Κάθε αγωνιστική του Champions League και του Europa League θα κληρώνονται συνολικά 15 νικητές, οι οποίοι θα κερδίζουν από ένα κιβώτιο με μπύρες Pils.

Ο Διαγωνισμός για την 3η Αγωνιστική ξεκίνησε. Παρακάτω βλέπετε ακριβώς το Πρόγραμμα του Διαγωνισμού:

Τρόποι Συμμετοχής

Για να λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό της 3ης Αγωνιστικής ακολουθείτε τα εξής απλά βήματα:

  1. Μπαίνετε στα βίντεο του Betarades.gr για τα ματς του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ανάλογα με ποιά ομάδα θέλετε να συμμετέχετε. Τώρα υπάρχουν τα βίντεο του Ολυμπιακού: https://www.youtube.com/watch?v=LXljP1ICltw – της ΑΕΚ:https://www.youtube.com/watch?v=xR17fcKxVEA – του ΠΑΟΚ: https://www.youtube.com/watch?v=MhFxKgjqvqA
  2. Κάνετε Share και Comment τα εξής hashtags, ανάλογα με ποιά ομάδα θέλετε να συμμετέχετε: #olympiakospils #paokpils #aekpils *ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα comments πρέπει να γίνονται κάτω από το βίντεο της αντίστοιχης ομάδας.
  3. Οι νικητές θα ενημερωθούν με απάντηση από το Betarades.gr στο comment τους στο YouTube και θα πρέπει να στείλουν στο support@betarades.gr τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση Κατοικίας (με πόλη/χωριό), Ταχυδρομικό Κώδικα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, Screenshot από τον Λογαριασμό τους στο YouTube που επιβεβαιώνει ότι είναι οι νικητές, όπως το παρακάτω:

Όροι Συμμετοχής

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τους όρους για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό:

  1. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω.
  2. Επιτρέπεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ συμμετοχή ανά άτομο.
  3. Οι νικητές πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους εντός 24 ωρών αλλιώς το έπαθλο πάει σε επιλαχόντες.

Καλή επιτυχία σε όλους!