ΚΡΟΥ

Όπως ήταν λογικό και λόγω της συνολικής εικόνας τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και λόγω των 7 συνεχόμενων ηττών στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι έγιναν η πρώτη ομάδα που αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία, μαζεύοντας μόλις 30 βαθμούς σε 42 ματς μέχρι τώρα.

«Σε όλους μας αρέσει το επιθετικό και τεχνικό ποδόσφαιρο. Αλλά υπάρχει και η άλλη μεριά του που είναι εξίσου σημαντική. Η άμυνα. Πάνω στην άμυνα θα δουλέψουμε πάρα πολύ το καλοκαίρι για να κάνουμε την ομάδα μας πιο ανταγωνιστική. Να δεχόμαστε πιο δύσκολα γκολ. Δεχτήκαμε πολλά εύκολα γκολ φέτος και δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη», είπε ο τεχνικός, Στιβ Ντέιβις.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 3-2 από την Σκάνθορπ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over 2,5.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι και σε πολύ καλύτερη μοίρα από την Κρου, αφού είναι στο -9 από την 20η θέση της βαθμολογίας και με ακόμα μία ήττα, θα αποτελέσουν και αυτοί παρελθόν από την κατηγορία. Μετά από τέσσερα ματς χωρίς ήττα και μάλιστα με τρεις νίκες, δεν τα κατάφεραν και έχασαν με το βαρύ 4-1 από την Πιτέρμπορο εντός έδρας. Οι Γκίλμπι και Βίντερ επιστρέφουν από τραυματισμούς.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 4-1 από την Πιτέρμπορο εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει N/G και Under 2,5.