bwin – Κύπελλο Ελλάδας με χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές (1/12)

Ανανεώθηκε:
bwin logo 2021

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+ 

Ώρα Κυπέλλου για τους πρωτοπόρους του Ελληνικού Πρωταθλήματος, που μπαίνουν στη μάχη διεκδίκησης του τροπαίου! Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, δεσπόζει το ντέρμπι του «Γκούντισον Παρκ», αλλά και αναμετρήσεις από τη Serie A! 

bwin – Οι μεγάλοι αγώνες παίζουν εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Μπαίνουν οι «μεγάλοι»

Το σημαντικότερο ζευγάρι της 6ης φάσης του Κυπέλλου δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ήδη στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να επικρατούν πανεύκολα 5-0, πιθανότατα στην πληρέστερη εμφάνισή τους ως τώρα στη λίγκα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς στο Κλ. Βικελίδης, εκεί όπου ο Άρης περιμένει τον ΟΦΗ, θέλοντας να χτίσει πάνω στο θετικό μομέντουμ του διπλού στην Τούμπα την Κυριακή. Θεωρητικά πιο εύκολες αποστολές περιμένουν την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζουν Κηφισιά και Λεβαδειακό, ενώ ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λάρισα. 

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στην Premier League. |21+

Τα φώτα στο Γκούντισον Παρκ

Το Λίβερπουλ χωρίζεται σε δύο… στρατόπεδα και μόνο μία πλευρά θα χαμογελάσει απόψε το βράδυ. Στην «κόκκινη» πλευρά της πόλης, η Λίβερπουλ παραμένει αήττητη και σούπερ… παραγωγική στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Κλοπ, μετά το 4-0 στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, φιλοδώρησαν με καρέ τερμάτων και τη Σαουθάμπτον, ενώ αν συνυπολογιστεί και το 2-0 επί της Πόρτο, οι reds κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για περισσότερα από 270 αγωνιστικά λεπτά! Στον αντίποδα, η Έβερτον αναζητά μια νίκη που της λείπει από τις 25 Σεπτεμβρίου και το 2-0 με τη Νόριτς. Έκτοτε, τα «ζαχαρωτά» απέτυχαν να φύγουν νικητές από το χορτάρι στα επόμενα επτά παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! 

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

Ακάθεκτη… Νάπολι

Παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα της Serie A η Νάπολι, μετά το εμφατικό 4-0 επί της Λάτσιο την Κυριακή το βράδυ. Πλέον, δεν έχει συγκάτοικο στο… ρετιρέ, αφού η Μίλαν ηττήθηκε από τη Σασουόλο, η οποία απόψε θα προσπαθήσει να τελειώσει το αήττητο σερί και των «παρτενοπέι» στο πρωτάθλημα. Αντίστοιχα, η Μίλαν ταξιδεύει στη Γένοβα για να αντιμετωπίσει την Τζένοα, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στα τρίποντα, μετά το σοκ του 1-3 από τη Σασουόλο, σε μια αναμέτρηση μάλιστα, που προηγήθηκε στο ματς. 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.