Μια ακόμη εξέλιξη φέρνει η εκλογή καινούριου πρωθυπουργού στη Μεγάλη Βρετανία, που έχει να κάνει με το στοίχημα.

Οι αλλαγές στη νομοθεσία μπαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον “πάγο” μέχρι να υπάρξει νέος Πρωθυπουργός.

Ο Μπόρις Τζόνσον, όπως είναι γνωστό, έχει προγραμματιστεί να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του τον Σεπτέμβριο.

Δείτε αποδόσεις για νέο πρωθυπουργό Βρετανίας εδώ.

Όπως αναφέρουν έγκριτοι δημοσιογράφοι για μεγάλα ΜΜΕ της χώρας, μια τέταρτη στη σειρά καθυστέρηση θα εγκριθεί από την κυβέρνηση για τη Λευκή Βίβλο. Κανονικά, το ρυθμιστικό πλαίσιο για το στοίχημα θα δημοσιευόταν πριν τη καλοκαιρινή διακοπή του Κοινοβουλίου.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Με βάση το ρεπορτάζ, ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν θέλει να δεσμεύσει τη νέα διοίκηση με μεταρρυθμίσεις χωρίς αυτή να έχει λόγο για τα τελικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, πολλά ακούγονται για τους στενούς στοιχηματικούς δεσμούς του συμβούλου πολιτικής των Συντηρητικών Άντριου Γκρίφιθ , πρώην στελέχους της Sky Bet, και του Ντέιβιντ Καντζίνι, Αναπληρωτή Επιτελάρχη του Τζόνσον.

Πριν από την παραίτηση του πρωθυπουργού, ΜΜΕ όπως η Daily Mail και οι Times ανέφεραν ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει “τεχνικούς περιορισμούς” στα τυχερά παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα περιλάμβαναν “μη παρεμβατικούς ελέγχους” και την επιβολή ορίων από 2 έως 5 £ στα διαδικτυακά live καζίνο.