*Προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Ευρώπης. Οι 54 ομάδες χωρίζονται σε 12 ομίλους, έξι των τεσσάρων και ισάριθμες των πέντε. Οι πρωτοπόρες εξασφαλίζουν απευθείας την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης και οι δεύτερες στα πλέι οφ.
*6η αγωνιστική (τελευταία)
*Στον πρώτο γύρο: Λουξεμβούργο – Βόρεια Ιρλανδία 1-3
*Αδιάφορες βαθμολογικά και οι δύο ομάδες.
*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
▶️ Δείτε τα Προγνωστικά Παγκοσμίου Kυπέλλου Ευρώπης σήμερα!
ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Σλοβακία. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Μπόμπτσεκ στο 90+1′, λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα (Μπάλαρντ).
Την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους της πιθανότητές της για κατάκτηση της 2ης θέσης του 1ου ομίλου έχασε η Βόρεια Ιρλανδία επιστρέφοντας με άδεια χέρια από την Σλοβακία πριν τρεις μέρες.
Εμφανίστηκε ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, είδε τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι σε αυτό και δύο ακυρωμένα γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών στο δεύτερο (55′, 65′).
Δεύτερη σερί ήττα για την, οριστικά, 3η Βόρεια Ιρλανδία που, ούτως ή άλλως, έχει εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 μέσω του Nations League.
Ποινή τιμωρίας θα εκτίσει στην αποψινή αναμέτρηση ο Μπάλαρντ, τη θέση του στην αμυντική γραμμή αναμένεται να πάρει ο Μπράουν. Δεν προέκυψαν περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα.
Στατιστικά
*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.
*Σκόραρε στα 10/12 τελευταία παιχνίδια της.
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από τη Γερμανία. Δύο γκολ πέτυχε ο Βολτεμάντε (49′, 69′).
Έβαλε δύσκολα στη Γερμανία ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχε τρεις καλές στιγμές για να σκοράρει, προτού βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο με την έναρξη του δευτέρου.
Χωρίς βαθμό διατηρείται το Λουξεμβούργο πριν πέσει η αυλαία του 1ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Πέτυχε μόλις ένα γκολ, παράλληλα δέχτηκε 12 σε πέντε αγωνιστικές.
“Τρέχει” ένα αρνητικό σερί οχτώ αναμετρήσεων δίχως νίκη (0-1-7), πριν από αυτές είχε επικρατήσει της Σουηδίας (1-0 εντός) σε φιλικό στις 22 Μαρτίου.
Ποινή τιμωρίας θα εκτίσει ο Μπόνχερτ που συμπλήρωσε κάρτες, από εκεί και πέρα δεν προέκυψαν περαιτέρω αγωνιστικά προβλήματα.
Στατιστικά
*Δεν σκόραρε στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.
*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.