Αναπτύσσεται διαρκώς η Betsson και ανακοίνωσε έσοδα ρεκόρ για το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Αυτά οφείλονται κατά κύριο λόγο στο αθλητικό στοίχημα, αλλά και την επέκταση της εταιρίας στη Λατινική Αμερική, την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Ασία.

Σύμφωνα με τα όσα έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Betsson, τα έσοδα του ομίλου ανήλθαν 186.300.000€ για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αυξημένα κατά 8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Τα έσοδα από το καζίνο σημείωσαν αύξηση μόλις 1%, ωστόσο εκείνα από το στοίχημα “εκτινάχθηκαν” στο 22%.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

“Το δεύτερο τρίμηνο του 2022 παρουσίασε συνεχή ανάπτυξη με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών, αλλά  και περαιτέρω επενδύσεις που στηρίζουν την ανάπτυξη του ομίλου. Επεκτεινόμαστε σε Λατινική Αμερική, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αλλά και την Ασία, αγορές που έχουμε μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης”, σημείωσε χαρακτηριστική ο CEO της Betsson, Pontus Lindwal, για να προσθέσει:

“Παρά την αβεβαιότητα που επικρατεί, αναχρηματοδοτήσαμε το ομόλογό μας μέχρι το 2025, γεγονός που μας δίνει οικονομική ευελιξία για να συνεχίσουμε να επενδύουμε τόσο σε οργανική ανάπτυξη όσο και σε επιλεκτικές εξαγορές. Παρακολουθούμε συνεχώς τις μακροοικονομικές τάσεις, αλλά σημειώνουμε επίσης ότι ιστορικά η δραστηριότητα της Betsson έχει παραμείνει σχετικά ανεπηρέαστη από τον γενικό επιχειρηματικό κύκλο”.

Όσο για το άμεσο μέλλον και ποια είναι τα σχέδια της εταιρίας, τόνισε: “Η εικόνα που έχουμε από τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου είναι ικανοποιητική. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για το υπόλοιπο του 2022. Έχουμε μπροστά μας πολλές προκλήσεις, όπως το λανσάρισμα της Betsson στο Μεξικό και το Οντάρια, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο”.