Betshop: Τσέλσι – Τότεναμ με κορυφαίες αγορές (23/01)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Τσέλσι και Τότεναμ κοντράρονται στο “Στάμφορντ Μπριτζ” για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και η betshops έχει ετοιμάσει πληθώρα στοιχηματικών αγορών για το ματς.

Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη έχει μείνει η Τσέλσι στο πρωτάθλημα, μετρώντας στο διάστημα αυτό τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Μπράιτον, είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από τη Σίτι στο Μάντσεστερ. Αντιμετώπισε τη σημερινή της αντίπαλο στο Λιγκ Καπ, την οποία κέρδισε και στα δύο ματς (2-0 εντός, 0-1 εκτός) και προκρίθηκε στον τελικό. Στην Πρέμιερ Λιγκ είναι στην 3η θέση, στο -1 από τη 2η Λίβερπουλ.

Τσέλσι – Τότεναμ στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη με φοβερή ανατροπή πήρε η Τότεναμ μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λέστερ εκτός έδρας με 2-3 για το πρωτάθλημα. Αν και έχανε με 2-1 ως το 94′, δύο γκολ του Μπέρχβαϊν της έδωσαν το απίστευτο τρίποντο.  Έτσι μείωσε στον έναν πόντο τη διαφορά στη βαθμολογία από την 5η Γουέστ Χαμ, ενώ έχει και τρία ματς λιγότερα από αυτή και είναι στην 6η θέση. Με βάση τις αποδόσεις της Betshop, οι γηπεδούχοι συγκεντρώνουν μεγαλύτερες πιθανότητες για να κερδίσουν, με τον άσο να προσφέρεται στο 1.77, ενώ στο 4.10 είναι η ισοπαλία και το διπλό στο 5.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα