Betshop: Τότεναμ – Τσέλσι με ευρεία γκάμα αγορών (12/01)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Η Τότεναμ κοντράρεται με την Τσέλσι στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας και η Betshop διαθέτει πληθώρα αγορών και ειδικών για το σπουδαίο ματς!

Ένα “βουνό” καλείται να ανέβει η Τότεναμ, καθώς έχασε στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με 2-0 από την Τσέλσι, ενώ το σκορ σε βάρος της θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Έρχεται από εντός έδρας ματς για το κύπελλο Αγγλίας, στο οποίο δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί επί της Μόρκαμ με 3-1. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα από τότε που ανέλαβε ο Κόντε, με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ είναι στην 6η θέση του πίνακα.

Τότεναμ – Τσέλσι στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση η Τσέλσι μετά τη νίκη της στην πρώτη αναμέτρηση με την Τότεναμ την προηγούμενη εβδομάδα. Είχε τα φόντα να “τελειώσει” λίγο πολύ την υπόθεση με βάση την εικόνα της, καθώς ήταν ιδιαιτέρως απειλητική. Στο κύπελλο τελευταία κέρδισε με το εμφατικό 5-1 την Τσέστερφιλντ εντός έδρας. Παραμένει στη 2η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, με έναν βαθμό περισσότερο από τη Λίβερπουλ, που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο.

H Betshop προσφέρει ευρεία γκάμα αγορών και κορυφαίες αποδόσεις για το εν λόγω παιχνίδι. Ο άσσος της Τότεναμ εντοπίζεται στο 3.27, το διπλό της Τσέλσι είναι στο 2.38 και η ισοπαλία στο 3.55.

Βρείτε τις αποδόσεις και τις αγορές για το Τότεναμ – Τσέλσι εδώ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα