Betshop: Πλήθος αγορών στο Παναθηναϊκός – Βόλος ΝΣΠ (01/12)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 19:00, Παναθηναϊκός και Βόλος μάχονται για το πρώτο μεταξύ τους ματς στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Betshop, διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σημείωσε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας επί του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πήρε έξι σημαντικούς πόντους, με αποτέλεσμα να ανεβεί στους 17 βαθμούς και στην πέμπτη θέση. Με τον Μακέντα να είναι ο πρωταγωνιστής για το “τριφύλλι”, η ομάδα κλείδωσε την νίκη. Ο Ιταλός επιθετικός σημείωσε το 1-0 από πέναλτι στο 53΄, σκοράροντας και στο 66΄. Στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου είχε κερδίσει 0-1 εκτός έδρας τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός – Βόλος στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη μια ήττα στην άλλη πάει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές ης Σούπερ Λιγκ ο Βόλος, που δέχτηκε την τρίτη συνεχόμενη από τον Ολυμπιακό με 2-1 πιο πρόσφατα. Μετά τις απώλειες βαθμών κατέβηκε στην 8η θέση, έχοντας συγκομιδή 14 πόντους. Το ματς διεξήχθη στο ”Γ. Καραϊσκάκης”, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος να ανοίγει λογαριασμό στο 85΄από πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα οι Βολιώτες ισοφάρισαν, με τους γηπεδούχους να διευρύνουν το σκορ στις καθυστερήσεις (90+1΄). Είχε νικήσει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας με 1-3 στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου.

Με βάση τις αποδόσεις της betshop, ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος στις πιθανότητες νίκης. Δηλαδή, ο άσος βρίσκεται στο 1.52, η ισοπαλία στο 3.90, και το διπλό στο 6.05.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα πέντε από τα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, σημειώθηκαν τρία ή πιο πολλά τέρματα (στο 1.82 το Over 2.5)
  • Στους οχτώ από τους εννέα πρόσφατους αγώνες του Βόλου ΝΠΣ, σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.78 το Goal/Goal)

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777