Betshop: Πλήθος αγορών στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Γρανάδα (26/11)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 22:00, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Γρανάδα κοντράρονται για την 15η αγωνιστική της La Liga, με την Betshop, να προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Γρανάδα στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλη αναδείχθηκε εκτός έδρας η Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Λεβάντε σε ματς χωρίς γκολ, στο πλαίσιο της περασμένης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Μοιράστηκαν από έναν πόντο, με αυτό να μην είναι αρκετό για τους φιλοξενούμενους, που αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Παρέμεινε έτσι στην 8η θέση με 19 βαθμούς. Η Μπιλμπάο δεν φάνηκε ικανή για να πάρει το παιχνίδι, σπαταλώντας τις ευκαιρίες που είχε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε δύσκολη φάση βρίσκεται η Γρανάδα, που σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, από την Ρεάλ Μαδρίτης στο ”Νουέβος Λος Κάρμενς” με τελικό σκορ 1-4 για τη Λα Λίγκα. Τα τέρματα ξεκίνησαν να μετράνε από το 19΄με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται και να κάνουν το 0-2 στο 25΄. Ο Σουάρεζ μείωσε στο 34΄, ενώ ο Χιμένεθ στο 67΄βγήκε εκτός με κόκκινη. Στο 56΄ οι αντίπαλοι ξανά πέτυχαν γκολ, διευρύνοντας περαιτέρω το αποτέλεσμα στο 76΄. Βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, μετρώντας μέχρι στιγμής 11 πόντους.

Κρίνοντας τις αποδόσεις της betshop, με διαφορά η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 1.50, η ισοπαλία στο 4.30, και το διπλό στο 7.05.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα