Betshop: Λέστερ -Τότεναμ με ευρεία γκάμα αγορών (19/01)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Την Τότεναμ σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ υποδέχεται η Λέστερ και η Betshop διαθέτει πληθώρα αγορών και ειδικών για το συγκεκριμένο ματς!

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Λέστερ μετά τις τελευταίες διαδοχικές νίκες. Διέλυσε στο Κύπελλο με 4-1 τη Γουότφορντ εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα με 1-0. Οι “αλεπούδες” ποντάρουν πολλά στην έδρα τους, όπου έχουν κερδίσει και τα πέντε τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Λέστερ -Τότεναμ στην Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πλευρά της η Τότεναμ δεν τα κατάφερε στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας στη ρεβάνς και έμεινε εκτός διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα τα “σπιρούνια” βρίσκονται στην 6η θέση μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών, παραμένοντας αήττητα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές.

H Betshop διαθέτει πληθώρα αγορών και ειδικών για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο άσσος της Λέστερ εντοπίζεται στο 3,31, το διπλό είναι στο 2,35 και η ισοπαλία στο 3,67.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα