Bet365: Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ με πλήθος αγορών (09/03)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Ρεβάνς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε στο Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Σπόρτινγκ η bet365gr έχει διαθέσιμη ποικιλία αγορών για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Από το ντέρμπι του Μάντσεστερ για την Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται η Σίτι, στο οποίο ήταν η νικήτρια, καθώς κέρδισε τη Γιουνάιτεντ με το εμφατικό 4-1 εντός έδρας. Έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή και έξι βαθμούς μακριά από τη Λίβερπουλ, με ματς περισσότερο. Έπειτα από το 5-0 υπέρ της στο πρώτο ματς με τη Σπόρτινγκ θέλει και τυπικά να πάρει την πρόκριση σήμερα. Μετράει δέκα Over 2.5 στα δεκαέξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά και τον πρώτο αγώνα με την αποψινή της αντίπαλο, δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι η Σπόρτινγκ για τη συνέχεια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσον αφορά το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, εκεί νίκησε τελευταία με 2-0 εκτός έδρας την Αρούκα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ. Έχει αήττητο έξι αγωνιστικών και είναι στο -6 από την πρώτη θέση και την Πόρτο. Επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 στα δεκατρία από τα δεκαεφτά τελευταία ματς της.

Στην πλατφόρμα της Bet365, ισχυρό φαβορί είναι αναμενόμενα η Μάντσεστερ Σίτι, και ο άσος εντοπίζεται στο 1.12, η ισοπαλία στο 9.00 και το διπλό είναι στο 17.40. Όσο για τα γκολ, το Over 3.5 παίζεται στο 2.10 και το Under σε απόδοση 1.72.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777



Tags: