Bet365: Ίντερ – Γιουβέντους με 130+ αγορές (12/01)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

H Ίντερ και η Λάτσιο κοντράρονται στο Μιλάνο για το Σούπερ Καπ Ιταλίας και η bet365gr έχει ετοιμάσει περισσότερες από 130 στοιχηματικές αγορές για την αναμέτρηση.

Σε μεγάλη φόρμα είναι η Ίντερ, που προέρχεται από νίκη εντός έδρας με 2-1 επί της Λάτσιο για τη Σέριε Α. Οι “νερατζούρι” ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο ματς, θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Η Ίντερ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, με έναν βαθμό περισσότερο από τη 2η Μίλαν, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Ίντερ – Γιουβέντους στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ανατροπές, η Γιουβέντους επικράτησε στο “Ολίμπικο” επί της Ρόμα με 4-3 για το ιταλικό πρωτάθλημα. Παρόλο που βρέθηκε να χάνει, μάλιστα δύο φορές και τη μια με δυο τέρματα διαφορά, έβγαλε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη. Παραμένει αήττητη σε οχτώ συνεχόμενες αναμετρήσεις, με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Είναι 5η στην κατάταξη της Σέριε Α, στο -3 από την 4η Αταλάντα (με παιχνίδι περισσότερο).

Ο αγώνας διατίθεται με ευρεία γκάμα επιλογών στην Bet365. Ο άσος της Ίντερ προσφέρεται στο 1.72, το διπλό της Γιουβέντους βρίσκεται στο 4.33 και το “Χ” στο 4.00.

Δείτε εδώ τις αγορές και τις αποδόσεις για το Ίντερ – Γιουβέντους

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777