Bet365: Άλκμααρ – Άγιαξ με πληθώρα επιλογών (03/03)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

Στον νοκ άουτ ημιτελικό του κυπέλλου Ολλανδίας μάχονται Άλκμααρ και Άγιαξ και η μπετ 365 λαιβ διαθέτει πλήθος από στοιχηματικές αγορές για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Ένα φοβερό αήττητο σερί σε 19 παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει “τρέχει” η Άλκμααρ. Πιο πρόσφατα, κέρδισε μέσα στην έδρα της τη Φέγενορντ για το πρωτάθλημα με σκορ 2-1. Με τον τρόπο αυτό, πλησίασε στην κατάταξη την τριάδα στους τρεις βαθμούς. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της επιβεβαιώθηκαν το Over 2.5 και το Goal / Goal.

Άλκμααρ – Άγιαξ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από… στραπάτσο έρχεται ο Άγιαξ, που μπορεί να παραμένει πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, ωστόσο η διαφορά του από τη δεύτερη Αϊντχόφεν μειώθηκε στους δύο βαθμούς. Κι αυτό γιατί την περασμένη αγωνιστική της Eredivisie υπέστη αναπάντεχη ήττα από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς εκτός έδρας με 2-1. Η κούραση τον έχει επηρεάσει εμφανώς, έχει μπροστά του και τον επαναληπτικό με την Μπενφίκα για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Στα εννιά από τα δέκα πρόσφατα παιχνίδια του μπήκαν Over 2.5 γκολ.

Όπως παρατηρούμε στις αποδόσεις της Bet365, προβάδισμα νίκης έχει ο Άγιαξ, αφού ο άσος πληρώνει στο 4.75, η ισοπαλία 3.80 και το διπλό είναι στο 1.72. Όσο για την πρόκριση στον τελικό, η γηπεδούχος εντοπίζεται στο 3.00 και η φιλοξενούμενη στο 1.36.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777



Tags: