--> Βέλγιο: Αστυνομικοί έκλεβαν στοιχεία πολιτών για να τζογάρουν
+189

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 23 / 09 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Βέλγιο: Αστυνομικοί έκλεβαν στοιχεία πολιτών για να τζογάρουν

Στο στόχαστρο 30 αστυνομικοί

Έναν… δημιουργικό τρόπο για να «σκοτώσουν» την ώρα τους βρήκαν αστυνομικοί στο Βέλγιο, που κατά τη διάρκεια της εργασίας τους προτίμησαν να στοιχηματίσουν, από το να εκτελέσουν το καθήκον τους.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Σοκ έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα στην Αμβέρσα, καθώς 30 αστυνομικοί κατηγορούνται πως επισκέπτονταν συχνά ιστότοπους για online στοίχημα και gaming εν ώρα μάλιστα εργασίας, αλλά και μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν αστυνομικός ανακάλυψε πως συνάδελφος του πραγματοποιούσε τακτικά πληρωμές σε διαδικτυακά καζίνο, τη στιγμή μάλιστα που ο νόμος απαγορεύει ρητά τη συμμετοχή των Αστυνομικών σε τυχερά παιχνίδια ή στοίχημα. Έπειτα από έρευνες λοιπόν ανακαλύφθηκε πως είχαν δημιουργηθεί εκατοντάδες λογαριασμοί από το συγκεκριμένο αστυνομικό δίκτυο, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι ίδιοι αστυνομικοί έκλεβαν στοιχεία από πολίτες, προκειμένου να εγγραφούν σε εταιρίες online gaming και στοιχήματος. Πλέον διεξάγονται έρευνες και οι ένοχοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία